Despre AIESEC şi cine poţi TU deveni Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Despre AIESEC şi cine poţi TU deveni

aiesecDacă eşti acea persoană care tinde întotdeauna spre mai sus, vrea să devină un lider bun sau pur şi simplu doreşte să facă un bine pentru comunitatea din care provine, locul tău este în familia AIESEC.

Pe plan mondial, aceasta este cea mai mare organizaţie condusă de studenţi şi are scopul de a încuraja dezvoltarea personală şi de a creşte numărul experienţelor globale. În România există 17 sedii dintre care, o dată cu începutul primăverii, AIESEC Târgu-Mureş şi-a deschis larg porţile pentru 21 de noi membri ambiţioşi şi hotărâţi să ocupe un loc într-unul dintre cele şase departamente: Comunicare, Talent Management, Relaţii externe, Financiar, OutGoing Exchange şi Incoming Exchange.

Tinerii au fost încurajaţi cu toată afecţiunea să se înscrie în procesul de selecţie pentru a lua parte la experienţa ce le va schimba startul în viaţă. Dacă vă întrebaţi ce vă poate oferi această organizaţie, răspunsul este simplu! Experienţă în leadership şi public speaking, interacțiune cu reprezentați de la companii locale și naționale, contact cu persoane din întreaga lume, conferinţe pentru dezvoltarea personală şi profesională, dar nu în ultimul rând, prieteni adevăraţi. Astfel tinerii pot participa la programele de internship şi voluntariat internaţional care stau la baza culturii AIESEC şi totodată servesc scopului de a îmbunătăţii societatea de astăzi prin schimburile de experienţă. „În AIESEC am avut ocazia de a organiza conferinţe, de a îndruma echipe de proiect şi de a coordona un departament, totul spre a ajunge să conduc comitetul local. Dacă ar fi să aleg unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat în AIESEC acela ar fi să nu mă dau bătut niciodată şi să îmi urmez visele oricât de îndrăzneţe ar fi”, mărturiseşte Bogdan Ghira, preşedinte AIESEC Târgu-Mureş.

Ada ROMANŢI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE