Home / Horoscop / Horoscop zilnic, 23 martie 2016. E un moment de schimbare de directie, prin descoperirea unei noi viziuni

Horoscop zilnic, 23 martie 2016. E un moment de schimbare de directie, prin descoperirea unei noi viziuni

Distribuie

horo

Berbec

Astazi e important sa fii onest cu tine si sa recunosti ce-ti doresti cu adevarat, mai ales in ce priveste relatiile. Ceea ce nu iti mai e de folos, a venit momentul sa se incheie, fie ca e vorba de o relatie apropiata sau o colaborare. Urmeaza decizii majore in cuplu, in relatii si in ce priveste expunerea sociala. Daca ai ceva de spus, spune! Daca vrei ceva, cere. Daca stii ce ai de facut, treci la actiune! S-ar putea sa te uimeasca recunoasterea si succesul de care te bucuri ca urmare a alegerilor din ultimele 6 luni.

Taur

Luna plina in Berbec, situata pe axa sanatatii, atrage atentia ca e momentul sa adopti un stil de viata care sa-ti sprijine corpul si prin care sa te bucuri de mai multa vitalitate si eficienta. Poate fi vorba de inceperea unei diete, a unui sport si/sau incheierea unei activitati profesionale care te-a epuizat sau nu ti mai potriveste. In orice caz, de aceasta data vorbim despre incheierea a ceva si inceperea unui noi capitol. Poti culege roade frumoase in urma muncii din ultimele luni.

Gemeni

Pentru tine, Luna plina si eclipsa de Luna in Berbec, inseamna o serie de constientizari in ce priveste proiectele si anturajul. Ies la iveala adevaruri si informatii care duc la decizii radicale in privinta unei relatii de cuplu sau a unor relatii de prietenie. De asemenea, unele proiecte se coc si dau roade, mai ales cele incepute in toamna anului trecut. Este un moment de clarificari, pentru tine, si in ce priveste sentimentele tale si felul in care le exprimi.

Rac

Luna plina si eclipsa de Luna in Balanta se aseaza pe zona caminului, casei, familiei, securitatii materiale si emotionale. Este un moment decisiv atat in ce priveste unele situatii familiale persistente si nerezolvate complet, care ies la suprafata acum pentru a fi eliberate definitiv. De asemenea, se pot finaliza proiecte care nu te mai ajuta sa mergi inainte, dar se si pot dezvolta si implini altele pe care le-ai dezvoltat in ultimele luni. Afacerile imobiliare sunt favorizate, aici se transeaza ferm lucrurile si poti obtine rezultate exceptionale.

Leu

Pentru tine, aceasta zi vine cu constientizari, deschideri, revelatii si… vesti. E un moment de schimbare de directie in viata ta, pornind de la ceva ce inveti, afli, realizezi acum. Poti sa ai revelatia ca viata ta ar fi mult mai frumoasa daca ai schimba modul in care comunici, daca ai invata ceva nou, ti-ai pune in ordine unele chestiuni legate de studii si acte, ori ai clarifica relatiile cu fratii si/sau surorile. Ai posibilitatea sa creezi ceva minunat si nou in viata ta, insa pentru asta trebuie sa fii dispus sa investesti resurse (bani sau altceva).

Fecioara

In cazul tau, Luna plina insotita de eclipsa in Balanta, se aseaza pe zona banilor proveniti din valorificarea talentelor, abilitatilor si experientei tale. Ies la lumina lucruri pe care nu le-ai vazut pana acum, alegeri si convingeri pe care le-ai folosit pentru a-ti crea tot felul de bariere. Acum ai sansa sa te deschizi catre o realitate financiara diferita, expansionata, cu conditia sa recunosti in ce moduri te-ai tinut captiv in realitatile altora si ce convingeri ai facut sa fie adevaruri pentru tine, desi nu sunt ale tale, legat de bani.

Balanta

Luna plina si eclipsa de Luna in semnul tau, evident te vizeaza in mod direct, iar segmentul supus schimbarilor este cel al relatiilor. De fapt, e momentul sa vezi cine esti tu in raport cu altii, cum te manifesti, ce creezi in relatiile tale, ce imagine ai construit si cum te-ai atasat de ea, astfel incat ai creat tot felul de limite pentru tine si pentru altii. E momentul sa te desprinzi de ceva vechi, de o imagine, un fel de a fi, chiar de niste oameni care nu adauga nimic vietii tale, ci dimpotriva.

Scorpion

Pentru tine, aceasta zi marcata de eclipsa de Luna in Balanta, lumineaza zone din subconstient, aducand la suprafata frici, inhibitii, limitari… Cu ocazia asta, se dizolva si niste iluzii pe care ti le-ai facut cu privire la ceilalti, niste asteptari cu care ai intrat in unele relatii. O zi si o perioada cu un potential eliberator si vindecator, care poate reprezenta un nou inceput pentru tine, atat ca stare fizica si emotionala, dar si ca nivel de prosperitate.

Sagetator

Luna plina si eclipsa de Luna in Balanta activeaza, in cazul tau, zona prietenilor si a cunostintelor, a aliatilor si protectorilor. E momentul sa vezi unele aspecte ale relatiilor tale, care pana acum ti-au scapat. Poate ca motivatiile unor oameni din preajma ta nu sunt cele pe care le stiai tu. La fel de bine, pot exista in apropiere, oameni carora nu le-ai dat nicio sansa pana acum, dar care se pot dovedi adevarate binecuvantari si o contributie reala pentru ce vrei tu sa creezi.

Capricorn

Zona carierei si puterii primeste acum influenta Eclipsei totale de Luna in Balanta. E un moment de clarificare, de transare a unei situatii persistente din zona profesionala, de schimbare (rasturnare) a contextului in acest sens. Unii nativi pot accede la o functie noua, un alt statut, alte responsabilitati, ceea ce determina schimbari si in mediul familial. Altii isi pot schimba orientarea profesionala intr-un mod destul de abrupt.

Varsator

Luna plina si Eclipsa de Luna in Balanta energizeaza zona cunoasterii inalte, a dorintelor, posibilitatilor pentru viitor. E un moment de schimbare de directie, prin descoperirea unei noi viziuni, prin revelatiile pe care le ai despre ce e adecvat acum pentru tine sau pur si simplu, printr-un ansamblu de factori externi care te impinge intr-o directie noua. Unii nativi pot realiza conexiuni valoroase cu strainatatea, altii pot avea impliniri intelectuale de exceptie.

Pesti

Pentru tine, Luna plina si Eclipsa de Luna in Balanta, reprezinta un punct de transformare interioara, de eliberare a unor inhibitii si limitari legat de sexualitate, bani sau alte teme considerate tabu, in societate. Pentru unii nativi, este o perioada de transare a unor asocieri. Sunt discutii despre banii tai si banii altuia, despre partaje, imparteli, echilibrare a resurselor. Poate fi si o sansa la usurinta de a accesa resurse externe (bani, favoruri) pe care nu ti le-ai imaginat atat de accesibile.

Sursa jurnalul.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.