Trenduri alimentare în 2016 Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Trenduri alimentare în 2016

stire trenduri alimentareAlimentele pe care îl consumăm, aromele pe care apreciem şi chiar modul în care gândim despre mâncare evoluează constant şi influenţează toate aspectele vieţii noastre. Dezvoltarea unor noi tehnologii, creşterea populaţiei şi popularitatea tot mai mare a mâncării pe reţelele sociale sunt factori care au avut un impact indisputabil asupra tendinţelor alimentare din 2016. De la greieri, la fulgi de drojdie, la străvechile cereale, la alimentele bogate în grăsimi, cerealele viitorului, nouă dietă mediteraneană care este cea Nordică și o alimentaţie care să includă cât mai multe legume. Acestea sunt doar câteva dintre trendurile care vor marca noul an.

Sursa: „Ce se întâmplă doctore?”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE