VIDEO, FOTO: Desenăm, ne jucăm, circulaţie învăţăm! Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 591 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Desenăm, ne jucăm, circulaţie învăţăm!

1A
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a premiat, marţi, 22 martie, cei mai buni participanţi la concursul „Desenăm! Ne jucăm! Circulaţie învăţăm!”, organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş şi adresat elevilor din clasele I-IV din judeţul Mureş.

Preambul la Ziua Poliţiei Române

Premierea a făcut parte dintr-un ciclu de evenimente organizate pentru a marca Ziua Poliţiei Române, sărbătorită vineri, 25 martie, iar lucrările clasate pe locul 1 la cele patru categorii vor participa la etapa naţională şi la premierea finală care va avea loc la Bucureşti. Gazda elevilor şi dascălilor însoţitori a fost comisar de poliţie Gabriela Pîncă, coordonatoarea Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care a mulţumit cadrelor didactice şi părinţilor pentru implicarea arătată vis a vis de concurs, precum şi elevilor pentru eforturile depuse în vederea realizării unor desene cât mai sugestive. „Avem o paletă largă de activităţi şi întotdeauna copiii ocupă un loc foarte important între acestea. Cu fiecare concurs urmărim atât ca voi să vă gândiţi la siguranţa voastră, la comportamentul corect în traficul rutier, dar şi să vă arătăm o altă latură a Poliţiei, pe care mulţi nu au avut ocazia să o cunoască”, a afirmat comisar de poliţie Gabriela Pîncă. „Pentru noi este o mare bucurie că atâţia copii din locuri mai îndepărtate de Târgu-Mureş participă mereu la concursuri şi la activităţi”, a completat coordonatoarea Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Felicitări pentru elevi, dascăli şi poliţişti

Premiile au fost acordate de comisar de şef de poliţie Dumitru Bîltag, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care a transmis, de asemenea, felicitări şi mulţumiri tuturor persoanelor implicate în competiţie, dascăli, părinţi, elevi, reprezentanţi ai mass media şi nu în ultimul rând, poliţişti. „Doresc în primul rând să transmit felicitări tuturor participanţilor, îndeosebi celor care au fost declaraţi câştigători. Cu toţii v-aţi pregătit foarte bine, motiv pentru care doresc să transmit felicitări şi cadrelor didactice pentru implicare în această activitate extraşcolară. Doresc să transmit mulţumiri şi colegilor care s-au implicat în această iniţiativă, pentru modul exemplar în care au reuşit să organizeze aceste activităţi deosebit de utile”, a menţionat comisar şef de poliţie Dumitru Bîltag. „Meseria de poliţist este o meserie frumoasă, pe care v-o recomand cu căldură şi dumneavoastră, tinerilor elevi”, a adăugat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

1B

Pietoni model

Nu în ultimul rând, cuvântul de final le-a aparţinut laureaţilor, prin vocea a două eleve care au dovedit că deţin cunoştinţe temeinice în domeniul regulilor de circulaţie adresate pietonilor. „Mă simt bine, fericită. Am avut un desen cu circulaţia. Trebuie să trecem pe semafor când este verde şi trebuie să trecem pe zebră”, a mărturisit Anca Augusta Biro. „Sunt bucuroasă pentru premiu, mă bucur că am participat. Cea mai importantă regulă de circulaţie cred că este să trecem pe trecerea de pietoni când semaforul este verde şi dacă nu este semafor trebuie să ne asigurăm că nu sunt maşini”, a spus Andreea Fărcaş.

1C

Câştigătorii concursului „Desenăm! Ne jucăm! Circulaţie învăţăm!”

Clasa I-a:

Locul 1: Szekely Mark (Şcoala Gimnazială Cristeşti)

Locul 2: Maria Bocheş (Şcoala Gimnazială Iernut)

Locul 3: Andreea Fărcaş (Şcoala Gimnazială Hodac)

Clasa a II-a

Locul 1: Anca Augusta Biro (Gimnaziul „George Coşbuc” Târgu-Mureş)

Locul 2: Andreea Sămărghiţan (Şcoala Sângeorgiu de Mureş)

Locul 2: Alisia Balogh (Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza” Târgu-Mureş)

Locul 3: Alexia Oltean (Gimnaziul „Serafim Duicu” Târgu-Mureş)

Clasa a III-a

Locul 1: Luisa Dărăban (Şcoala Primară Cipău – Iernut)

Locul 2: Dariana Gârbu (Şcoala Sângeorgiu de Mureş)

Locul 3: Iarina Fărcaş (Gimnaziul „George Coşbuc” Târgu-Mureş)

Clasa a IV-a

Locul 1: Mara Anghel (Gimnaziul „Serafim Duicu” Târgu-Mureş)

Locul 2: Corina Lăcătuş (Şcoala Gimnazială Solovăstru)

Locul 3: Andrada Toncean (Şcoala Gimnazială Hodac)

Locul 3: Nicola Cîmpean (Şcoala Gimnazială Iernut)

Locul 3: Daniela Gliga (Gimnaziul „Serafim Duicu” Târgu-Mureş)

[zizigallery id=1939]

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE