VIDEO, FOTO: Seară de gală Lions în sprijinul nevăzătorilor Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1387 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Seară de gală Lions în sprijinul nevăzătorilor

111
Membri ai cluburilor Lions din toată ţara au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Târgu-Mureş, la cea de-a patra Şedinţă de Cabinet a Cluburilor Lions din anul lionistic 2015-2016. Evenimentul a fost organizat de Lions Club Târgu-Mureş şi s-a încheiat sâmbătă, 19 martie, cu o seară de gală găzduită de restaurantul „Europa” din incinta Hotelului „Grand”.

Licitaţie şi tombola

Scopul principal al serii de gală – la care au participat atât membri, cât şi colaboratori, parteneri şi simpatizanţi Lions – a fost strângerea de fonduri pentru susţinerea persoanelor cu dizabilităţi vizuale. În acest sens, invitaţii au avut ocazia să liciteze pentru mai multe produse realizate de nevăzători, artişti plastici şi meşteşugari. De asemenea, surpriza serii a constituit-o tombolă cu premii constând în produse realizate de aceiaşi meşteşugari. „Dintre oficialităţi au participat István Dávid – guvernator în exerciţiu al Districtului Lions 124 România, Ovidiu Dancu – vicepreședinte al Consiliului Județean Mureş, Ligia Marian – consilier pe probleme de afaceri europene în cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, Radu Bălănean – președinte al Federaţiei Regionale a Patronatelor IMM din Regiunea Centru şi preşedinte fondator al Clubului Rotary Târgu-Mureş, precum şi fetele de la Rotary Maris. Sponsorii evenimentului au fost E.ON Gaz România, Aliat, Mobila Dalin, Gecsat, Tina FashionTV, Cadenza, Lotus, Reea – reprezentată de Dan Maşca. Am primit aprecieri pentru originalitate prin invitația unui nevăzător, Ștefan Moisei, care arată că nevăzătorii pot fi integrați social şi pe alte posturi, el fiind programator la Reea, iar tombola şi licitația s-au făcut cu produse care promovează artizanatul şi micii meșteșugari. Mulţumiri doamnei Maria David de la Asociația Nevăzătorilor pentru susținere şi doamnei Carmen Greabu care a donat un tablou pictat”, a afirmat dr. Dacia Hîncu, preşedintele Comisiei pentru vedere Lions România, totodată membră a Lions Club Târgu-Mureş.

Din fondurile obţinute, echipa Lions va achiziţiona minim cinci computere pe care va fi instalat un program special pentru nevăzători. „Acţiunea face parte dintr-un program dedicat persoanelor nevăzătoare, derulat cu sprijinul Lions Club Arad”, a precizat dr. Dacia Hîncu.

Mulţumiri pentru susţinători

Acelaşi mesaj de mulţumire a fost transmis şi de Laura Patricia Terzi, preşedintele în exerciţiu al Lions Club Târgu-Mureş. „Doresc să mulţumesc tuturor celor care au dat curs invitaţiei noastre şi ne-au onorat cu prezenţa în acest sfârşit de săptămână la a cea de-a patra Şedinţă de Cabinet a Guvernatorului. Ne-a făcut o reală plăcere să fim gazda acestui eveniment şi dorim să vă împărtăşim bucuria unui proiect reuşit. Au fost alături de noi şi membrii Leo, pe care mă bucur nespus că am avut onoarea să-i cunosc. Ţin să mulţumesc colegelor mele Dacia Hîncu, Ani Teglaş, Arina, Dorela, Alina şi colegului Vichi pentru implicare şi participare la eveniment. Vă mulţumesc că aţi făcut posibil ca acest eveniment să se ţină la Târgu-Mureş, că aţi avut încredere în noi şi că deşi suntem o mână de oameni, cu ajutorul vostru am realizat ceva măreţ. Mulţumesc cluburilor Rotary pentru prezenţă, ei ne sunt alături mereu la astfel de evenimente, îi mulţumesc lui Andrei Bogdan Ciungulete pentru tot şi îi mulţumesc guvernatorului Dávid István pentru suport moral şi financiar”, a menţionat Laura Patricia Terzi.

[zizigallery id=1941]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE