Home / Timp liber / Visele ne pot trăda caracterul

Visele ne pot trăda caracterul

vise

Unii oameni visează foarte mult, colorat, cinematografic. Alții visează alb-negru. Puțini sunt cei care nu visează deloc. Sau aproape deloc. Visele noastre – oricum ar fi ele – ne pot devoala personalitatea, afirmă psihologii. Subconștientul iese la iveală în timpul somnului…

Visele în care acționăm
Cercetătorii au descoperit că indivizii care visează foarte frecvent că trebuie să acţioneze pentru rezolvarea unei probleme au firi asemănătoare. Astfel, dacă visezi că trebuie să construieşti o casă sau orice altceva şi simţi mişcarea în vis, dar şi felul în care încerci să rezolvi problema, înseamnă că eşti o persoană activă, obiectivă, raţională, însă mai puţin creativă. Dacă visezi că acţionezi, dar nu percepi mişcarea, ci doar felul în care vorbeşti sau negociezi, este vorba tot de o fire activă, dar cu o personalitate mult mai complexă şi cu frământări interioare. Cei care se visează negociind sau comandând altora anumite acţiuni, fără a percepe achimbarea de peisaj şi culoare, sunt firi cu o inteligenţă medie sau peste medie, care pot realiza foarte multe în viaţă dacă şi-ar rezolva unele probleme legate de complexe şi ar fi mai deschise în comunicare.

Citeşte articolul mai departe pe RevistaFelicia.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

3 lucruri esențiale cu care să-ți dotezi casa de la țară pentru confortul familiei tale

3 lucruri esențiale cu care să-ți dotezi casa de la țară pentru confortul familiei tale …