Home / Administratie / Jandarmii, la datorie de Paştele Catolic

Jandarmii, la datorie de Paştele Catolic

jandarmiCa în fiecare an, jandarmii Grupării Mobile Târgu-Mureş vor fi prezenţi, alături de celelalte structuri din sistemul ordinii și siguranței publice, în zonele apropiate lăcaşurilor de cult religios, pentru menţinerea liniştii şi ordinii publice cu ocazia sărbătoririi Paștelui Catolic. „Având în vedere faptul că la această manifestare religioasă participă un număr însemnat de persoane, rugăm participanții să adopte un comportament civilizat, fără a tulbura liniştea şi ordinea publică ce poate afecta buna desfășurare a manifestărilor şi siguranţa cetăţenilor. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale Catolice, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, adresează tuturor cetăţenilor judeţului care prăznuiesc această sărbătoare religioasă – Sărbători Fericite!”, a transmis cpt. Ciprian Căluşer, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş.

De asemenea, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Colonel Sabin Motora” Mureș vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia Paștelui catolic. “Sâmbătă, duminică şi luni, echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș vor asigura desfăşurarea în condiţii de siguranţă publică a manifestărilor organizate cu prilejul Paștelui catolic, cu aproximativ 50 de jandarmi. Jandarmii vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe timpul manifestărilor religioase organizate la mai multe lăcaşuri de cult din municipiile Târgu-Mureș, Sighișoara, Reghin, Târnăveni și orașul Luduș. Echipajele de jandarmi vor oferi sprijin organizatorilor, vor acţiona pentru protecţia participanţilor şi vor preveni apariţia faptelor antisociale, cetățenii fiind sfătuiți să adopte un comportament civilizat și să respecte indicațiile date de forțele de ordine”, a transmis slt. Anca-Roxana Moţoc, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Colonel Sabin Motora” Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Semafoare cu butoane instalate în Sângeorgiu de Mureș

În decursul zilei de marți, 7 iulie, în comuna Sângeorgiu de Mureș au fost puse …