Home / Consiliul Judetean Mures / Poliția Română, 194 de ani de “lege și onoare”

Poliția Română, 194 de ani de “lege și onoare”

dobreZiua Poliției Române constituie un prilej important de analiză și apreciere a activității cadrelor militare și civile care activează în această instituție fundamentală a statului. Polițiștii reprezintă o constantă în viața societății, prin implicarea lor activă în activitățile de informare, prevenție și asigurare a unui mediu stabil și sigur.

De-a lungul anilor, polițiștii mureșeni au dat dovadă de un efort susținut în îndeplinirea numeroaselor misiuni de protecţie a comunităţii, a cetăţenilor şi a bunurilor acestora. Poliția Română s-a dovedit a fi o instituţie responsabilă, cu un traseu european, sigură şi de încredere.

Astăzi, când sărbătorim și Buna Vestire, vă mulțumesc pentru că sunteți un reper de curaj și profesionalism în societatea românească. Vă doresc succes în activitatea dedicată cetățeanului și realizări în plan instituțional și personal.

La mulți ani!

Președintele Consiliului Județean Mureș,

Ciprian Dobre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Au început lucrările la reabilitarea DJ 106 Agnita – Sighișoara

În cursul acestei săptămâni a fost transmis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare, iar …