Delegaţia UNPR Mureş, vot pentru Valeriu Steriu Politic
  • alex.toth
  • 9 comentarii
  • 359 Vizualizări

Delegaţia UNPR Mureş, vot pentru Valeriu Steriu

unpr muresPreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Mureş, dr. Claudiu Puiac, a participat sâmbătă, 26 martie, la Bucureşti, la lucrările Conferinţei Naţionale UNPR, eveniment în cadrul căruia Valeriu Steriu a fost ales în funcţia de preşedinte al partidului.

Gabriel Oprea, desemnat preşedinte fondator

Noul preşedinte al UNPR a primit girul delegaţiei progresiştilor mureşeni, alcătuită din şase persoane. „Delegaţia judeţului Mureş care a participat la Conferinţa Naţională UNPR a fost alcătuită din subsemnatul, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene UNPR, alături de care au mai fost prezenţi doamna Maria Cocean – prim-vicepreşedinte UNPR Mureş şi preşedintele organizaţiei municipale UNPR Reghin, domnul Alex Mosora – preşedintele organizaţiei municipale UNPR Sighişoara, domnul Cristian Cătană – preşedintele organizaţiei UNPR Târgu-Mureş, domnul Ioan Coroş – preşedintele organizaţiei UNPR Târnăveni şi domnul deputat Cristian Sefer. La Conferinţa Naţională UNPR domnul Valeriu Steriu a fost ales preşedinte al formaţiunii progresiste cu votul marii majorităţi a delegaţilor prezenţi. De asemenea, având în vedere rolul pe care l-a avut în înfiinţarea formaţiunii progresiste, domnul Gabriel Oprea a fost desemnat preşedinte fondator al UNPR prin modificarea statutului formaţiunii”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, dr. Claudiu Puiac.

Optimism pentru alegerile locale

Referindu-se la misiunea noului lider al progresiştilor din România, preşedintele UNPR Mureş şi-a manifestat încrederea în obţinerea unor rezultate pozitive, istorice chiar, la alegerile locale din 5 iunie 2016. „Misiunea noului preşedinte al UNPR este de a duce formaţiunea progresistă la guvernare, UNPR fiind astăzi cea de-a treia forţă politică a ţării şi având capacitatea să devină elementul central al politicii româneşti şi nucleul oricărei coaliţii. Avem încredere că Uniunea Naţională penru Progresul României va reuşi să depăşească toate momentele dificile şi că va reuşi să îşi păstreze forţa şi unitatea. De asemenea, suntem convinşi că formaţiunea progresistă va performa în alegerile locale şi va oferi cea mai mare surpriză politică din acest an electoral. UNPR va păstra şi mai departe în centrul politicii sale interesul naţional, nu va abandona principiile politice care au făcut din formaţiunea progresistă o emblemă a corectitudinii şi a determinării. În îndeplinirea acestor obiective propuse, UNPR mizează pe fiecare dintre membri săi, pe candidaţii săi şi pe principiile sale care ne-au impus pe scena politică până în prezent”, a afirmat dr. Claudiu Puiac. „UNPR este un partid serios care şi-a respectat angajamentele asumate, comportamentul formaţiunii noastre dovedind corectitudine, după cum se ştie nu numai în relaţia cu electoratul, cât şi cu partenerii săi politici”, a adăugat preşedintele UNPR Mureş.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Ma uit si eu la astia de la UNPR cu Mc2 lor. Intrebarea mea ar fi de unde parale pentru inca un exercitiu? Nu tot de la noi de la amarasteni?

  • Mare tam tam si cu partidul asta…dar de ce nu face nimeni nimic concret? Legea cu interzicerea fumatului in spatiile publice a starnit multe controverse, dar alte solutii de ce nu propuneti? Cred ca ar fi o idee buna sa faceti ceva macar voi in sensul asta.

  • ma judeteanule , poate ca unii ca tine sau ca ilie-ilie nor auzit niciodata de sondaje de opinie sau alte metode de a estima cota unui partid, si daca nu e UNPR al 3 lea partid in Romania atunci care sa fie, alde?

  • Mie una,chiar imi place proiectul MC2.Unde nu vezi tu 10 000 de insi sustinand o pista pentru biciclete sau o sala de sport sau un cinematograf mai deosebit,atunci sa i vad pe sefi cum mai dau din colt in colt.

  • Ma uit si eu la astia de la UNPR cu MC2 lor. Intrebarea mea ar fi de unde parale pentru inca un exercițiu. Nu tot de la noi, de la amarasteni?

  • Prostul asta mai si spune ca UNPR este a 3-a forta politica a tarii, in conditiile in care nu a participat singura la niciun scrutin, fie local fie parlamantar.
    In aceste conditii de unde stie Puiac pe ce loc este UNPR.
    Eu cred ca e undeva la 1-1,5%!

  • PUNR-ul,acest surogat-de Partid continua sa enerveze Romanul-cu giumbuslucurile lui electorale.Pe langa faptul ca incap cu tot cu votantii lui intr-un apartament-acum mai nou-se raliaza cu BLAGA-si sleahta lui de injurati de catre toata Romania spre demiterea lui TARICEANU-de la SENAT.Inafara de sloganul”Interesului national”-fals,acest UNPR-are o nerusinare nemaiintalnita-stiindu-se faptul ca nu a participat de unul singur niciodata la ALEGERI.PSD-ul v-a face cea mai mare greseala sa-si mai agate in COTIGA la alegerile din toamna acest gunoi de UNPR.

    • Lasa mai ilie ca psd-ul asta a tau fara unpr si alde nu face nici cat un bob de orez.
      Treaba lor cu MC2 ar fi un lucru excelent pentru oras, mai ales daca vor reusi sa se impuna cu voi sau faca voi…

    • Lasa mai ilie ca psd-ul asta a tau fara unpr si alde nu face nici cat un bob de orez.
      Treaba lor cu MC2 ar fi un lucru excelent pentru oras, mai ales daca vor reusi sa se impuna cu voi sau fara voi…

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE