DJ 143 Daneş – Criş, pietruit Consiliul Judetean Mures
  • admin
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

DJ 143 Daneş – Criş, pietruit

111Consiliul Judeţean Mureş a inclus pe lista investiţiilor în infrastructură rutieră pe anul 2016 şi proiectul „Reabilitare prin împietruire a drumului judeţean DJ 143 Daneş – Criş – limită judeţ Sibiu, km 14+400 – 17+710”.

Detalii despre proiect, aflat în faza studiului de fezabilitate, ne-au fost furnizate de Ionel Ignat, directorul executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Mureş. „Reabilitarea acestui drum se va face pe porţiunea cuprinsă între kilometrul 14 plus 400 şi kilometrul 17 plus 710. Acest tronson de drum figurează în evidenţa Consiliului Judeţean Mureş ca drum de pământ. Conform programului Consiliului Judeţean Mureş de transformare a drumurilor de pământ în drumuri de piatră, drumuri asfaltate şi modernizate, DJ 143 Daneş – Criş este unul din aceste drumuri. Este la faza de studiu de fezabilitate, documentaţia este întocmită şi se aşteaptă obţinerea avizelor. După obţinerea avizelor, variantele propuse de proiectant vor fi introduse în şedinţa Consiliului Judeţean Mureş pentru a se stabili varianta finală şi valoarea aceastei investiţii”, a declarat Ionel Ignat.

Investiţia a fost apreciată de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, ca fiind extrem de utilă pentru infrastructura judeţului Mureş. „În zona Daneş – Criş, limită cu judeţul Sibiu, avem încă un kilometru care va fi pietruit în acest an, pe bază de proiect. E vorba de un drum de 3,3 kilometri şi de un podeţ care va fi reabilitat. Vor mai fi realizate şi două poduri peste Şaeş şi un podeţ la Criş, limită cu judeţul Sibiu”, a precizat Ciprian Dobre.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE