Dorin Florea şi Claudiu Maior, vizită de lucru în Piaţa Cuza Vodă Administratie
  • admin
  • 1 comentarii
  • 279 Vizualizări

Dorin Florea şi Claudiu Maior, vizită de lucru în Piaţa Cuza Vodă

1Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior, au fost prezenţi vineri, 25 martie, în Piaţa agroalimentară de pe strada Cuza Vodă.

Motivul vizitei l-a constituit stadiul în care se prezintă această piaţă, ca de altfel şi celelate pieţe din localitate, în faţa cetăţenilor, în ceea ce priveşte curăţenia, calitatea produselor de pe tarabe etc. „Îmi face o mare plăcere să fac o vizită în piaţă înainte de Paşti, să văd ce pun târgumureşenii pe masă. Am ocazia fericită de a face două vizite, acum, că e paştele catolic, dar urmează şi Paştele ortodox. Mă bucur că oamenii sunt optimişti, că au toate condiţiile create pentru a obţine produse proaspete, de calitate… aşa că n-am decât să-i felicit pe cei din piaţă”, a declarat primarul Dorin Florea.

2

Administraţia Pieţelor face un apel către toţi producătorii mureşeni să vină cu încredere să îşi valorifice produsele în pieţele agroalimentare târgumureşene, unităţi care respectă, din punct de vedere legal, toate normele europene. În acelaşi timp, târgumureşenii sunt invitaţi a cumpăra produse proaspete, de calitate şi la cele mai bune preţuri. Pentru relaţii suplimentare, cetăţenii sunt rugaţi să se adreseze secretariatului societăţii, la telefon 0265- 250.225 sau 0265-250.221.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Ce se mai fotografiaza alesul asta,prin toate locatiile orasului.Acum a dat buzna-n piata?Scartie rau scaunul pentru alegerile din 2 iunie!!!De ce nu-si depune dosarul de PENSIONARE,are tot dreptul-cred ca are si el ceva ani in grupe de munca?Sau la Pensioara-ANTICIPATA.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE