Home / Sanatate / Mulțumiri medicilor de la Clinica de Ortopedie și Traumatologie

Mulțumiri medicilor de la Clinica de Ortopedie și Traumatologie

Distribuie

stire ortopedieClinica de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș este una dintre principalele clinici de specialitate din țară. Pacienții tratați aici vin din toate colțurile țării. Zilele trecute, un pacient în vârstă de 64 de ani, din Sibiu, căruia i-a fost implantată o proteză de șold, a dorit să transmită, prin intermediul cotidianului „Zi de Zi”, mulțumiri echipei medicale care a avut grijă de el. Pacientul a fost internat în perioada 15 – 26 martie și ne-a povestit că a fost profund impresionat de felul în care a fost tratat, astfel că a plecat acasă pe picioarele lui. Bărbatul a mărturisit că a fost operat de către conf. dr. Tudor Sorin Pop și s-a însănătoșit atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

„Mă numesc Ion Muntean, am 64 de ani, sunt din Sibiu, și în perioada 15 – 26 martie am fost internat la Clinica de Ortopedie și Traumatologie 2, unde am fost operat de coxartroză. Mi-a fost implantată o proteză de șold. Am fost operat de către medicul Tudor Sorin Pop și doresc să-i aduc mulțumiri atât lui, cât și echipei medicale pe această cale. Am fost profund impresionat de felul în care am fost tratat, absolut toată lumea a fost săritoare și cu zâmbetul pe buze. La externare, am fost alt om și am plecat acasă pe picioarele mele. M-am însănătoșit și psihic, nu doar fizic”, a povestit Ion Muntean.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.