Home / Primaria Targu Mures / Strada Cosminului, asfaltată

Strada Cosminului, asfaltată

Distribuie

111Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, însoţit de consilierul personal Claudiu Maior, a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a străzilor din zona Cetăţii. În aceste zile s-a turnat un strat de uzură pe strada Cosminului, urmând ca zilele acestea întreaga suprafaţă a străzii să fie asfaltată. Primarul municipiului Târgu-Mureş a precizat că lucrările de reabilitare a Bulevardului Cetăţii precum şi a străzilor adiacente şi pavarea trotuarelor vor fi finalizate până  la sfârşitul lunii aprilie.

112

În finalul declaraţiei de presă, Dorin Florea şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modul în care arată copacii îmbătrâniţi din zona Cetăţii, precizând totodată că aceştia reprezintă şi un real pericol pentru locuinţele oamenilor. „Zona Cetăţii este aproape finalizată şi mă bucur să constat acest lucru, pentru că vom organiza o serie de manifestări la sfârşitul lunii aprilie şi atunci era necesar să finalizăm atât Bulevardul Cetăţii cât şi străzile adiacente. În scurt timp vom trece să lucrăm şi la trotuare, astfel încât tot ce înseamnă această zonă a Cetăţii să fie amenajată, pentru că sunt convins că şi târgumureşenii aşteaptă acest lucru, ca şi mine de altfel. Nu îmi place aspectul copacilor şi îmi doresc ca şi cetăţenii oraşului să fie de acord să înlocuim acei copaci bătrâni, cu nişte copaci mai frumoși, cu un colorit plăcut. Bulevardul Cetăţii merită şi trebuie să arate mai bine. Am lăsat copacii mai bătrâni încă puţin, am avut deja două tentative de a le prelungi viaţa, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece şi să înţelegem că mulţi dintre aceşti copaci sunt un pericol chiar şi pentru casele oamenilor”, a declarat Dorin Florea.

 

De asemenea, verificati

Echipa CSU, vicecampioană națională la spadă

Distribuie Echipa antrenorului Szabó Zoltán de la CSU Târgu Mureș, compusă din Rigo Robert, Andrei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.