Home / Consiliul Judetean Mures / Covor bituminos pe DJ 143 Daneş – Criş

Covor bituminos pe DJ 143 Daneş – Criş

Distribuie

111Consiliul Judeţean Mureş va reabilita, în maxim două săptămâni, prin aplicarea unui covor bituminos, Drumul Judeţean DJ 143 Daneş – Criş – limită judeţ Sibiu.

Detalii despre investiţie ne-au fost furnizate de Ionel Ignat, directorul executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Mureş. „Covorul bituminos va fi aplicat de la kilometrul 2 la kilometrul 3, iar valoarea contractului este de 377.320 lei, plus TVA. Lucrările vor începe imediat ce condiţiile meteo vor permite, după încheierea contractului, iar durata de execuţie va fi de patru zile. Întrucât trebuie asigurată circulaţia rutieră în condiţii de siguranţă, va fi aplicat acest covor bituminos pe o lungime de 2 kilometri, câştigătoarea licitaţiei fiind firma societatea Geiger Transilvania SRL”, a declarat Ionel Ignat.

Investiţia face parte dintr-un program mai amplu derulat în acest an de Consiliul Judeţean Mureş. „Mai avem pe zona Sighişoara încă două drumuri, unul de la Daneş la Criş, unde vom avea doi kilometri de asfalt nou. Acel drum a fost destul de văduvit şi a fost introdus în programul nostru de drumuri pe acest an. Cred că în aproximativ zece zile va începe lucrul, proiectul este gata, la fel şi studiul de fezabilitate”, a precizat Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Când trecem la ora de vară

Distribuie România va trece de la ora de iarnă la ora de vară 2024. Această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.