Formaţia Scorpions vine în România! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 354 Vizualizări

Formaţia Scorpions vine în România!

scorps

Formaţia Scorpions va susţine un concert pe 16 iulie, la Romexpo, în Bucureşti, iar trupele Muse şi Muse și Iron Maiden vor concerta în capitală în cadrul ediţiei din 2016 a Festivalului Rock the City care va avea loc pe 29 şi 30 iulie 2016.

D&D East Entertainment a anunţat pe pagina oficială de Facebook că rockerii de la Scorpions vor susţine un concert pe 16 iulie, la Pavilionul Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului mondial aniversar, pus la cale pentru sărbătorirea celor 50 de ani de la înfiinţarea faimoasei trupe rock.

Biletele se pun în vânzare miercuri, 30 martie, de la ora 16:00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Trupa a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni care provin din ţări diferite. Celebră în anii ’80 pentru piese precum „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You”, „Send Me an Angel”, Scorpions s-a afirmat ca fiind una dintre cele mai valoroase trupe heavy ale Germaniei. Balada „The Wind of Change”, lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991.

Susra mediafax 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE