Home / Primaria Targu Mures / Acţiune amplă de plantări la mai multe unităţi de învăţământ din Târgu-Mureş

Acţiune amplă de plantări la mai multe unităţi de învăţământ din Târgu-Mureş

plantariLa iniţiativa Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi cu sprijinul mai multor unităţi de învăţământ din Târgu-Mureş, angajați ai autorității publice locale alături de elevii târgumureșeni, vor demara în cadrul ”Săptămânii altfel”, o amplă acțiune de plantare de arbori, arbuști și flori.

Astfel, fiecare unitate de învățământ care dorește material săditor poate depune o adresă la Primăria municipiului Târgu-Mureș, acesta fiind distribuit în mod gratuit, urmând a fi făcute și programările în vederea plantărilor din intervalul 18- 22 aprilie 2016. „Nu este un lucru inedit, Primăria Târgu-Mureş vine an de an în întâmpinarea doleanţelor exprimate de conducerile unităţilor de învăţământ din localitate, privitor la acțiunile de plantare de arbori. Astfel, mai multe specii de arbori şi arbuşti vor fi plantaţi prin grija Administraţiei Sere, Parcuri şi Zone Verzi, alături de elevii fiecărei unități de învățământ, în incinta școlilor de pe raza oraşului, promovând şi prin astfel de acţiuni conceptul de Oraş Eco”, a subliniat Claudiu Maior, consilierul personal al primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Curățenia generală continuă la Târgu Mureș

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează în perioada 16.07-18.08.2020 „Curăţenia generală”, care constă în transportul grămezilor de …