Home / Invatamant / Anunţ important pentru organizatorii de tabere şi excursii şcolare

Anunţ important pentru organizatorii de tabere şi excursii şcolare

Distribuie

111Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Mureş a anunţat luni, 28 martie, pe site-ul instituţiei, că dosarele pentru excursiile şcolare, deplasările la concursuri, activităţi de petrecere a timpului liber care se desfăşoară pe parcursul anului şcolar 2015-2016 trebuie aduse pentru avizare, la sediul ISJ Mureş după următorul program: luni, între orele 12.00 – 15.00, marţi, între orele 8.00 – 10.00 şi miercuri, între orele 8.00 – 10.00 şi 12.00 – 14.00. „Dosarele pentru excursiile şcolare, deplasările la concursuri, activităţi de petrecere a timpului liber vor conţine obligatoriu toate documentele cerute prin Ordinul 3060 privind aprobarea condiţiilor de organizare a taberelor, excursiilor, expediţiilor şi a altor activităţi de timp liber în sistemul de învăţământ preuniversitar, emis de Ministerul Educaţiei Naţionale, la data de 3 februarie 2014”, a precizat prof. Ştefan Someşan, inspector şcolar general al judeţului Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

1 comentariu

  1. Nu mai mergeţi nicăieri. Adio excursii cu elevii, că dacă te pune naiba să organizezi ceva, umbli o juma de an după adeverinţe, semnături ale părinţilor, acte de la agenţiile de turism, etc… Au ajuns să îngroape şi singurele activităţi extraşcolare prin care elevii se cunoşteau, interacţionau unii cu alţii într-un cadru diferit de locul strâmt al clasei de curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.