Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Berbecii au parte de un nou inceput, iar Gemenii au o sansa unica in viata profesionala Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 438 Vizualizări

Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Berbecii au parte de un nou inceput, iar Gemenii au o sansa unica in viata profesionala

horo

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. In multe privinte, o putem lua de la inceput si sa punem suflet ca sa iasa lucrurile asa cum vrem noi, sa profitam de zodia berbecului, zodie de pionierat si de intreaga conjunctura favorabila de pe cer.

Horoscop 2016 BERBEC -Se poate sa fiti admisi la o scoala, sau la un nou serviciu si sa luati viata de la capat, sa mearga totul ca la carte. Noutati, semnati acte, aflati vesti bune despre oamenii la care tineti, va cauta cineva care vrea sa va cucereasca si o sa va prinda toata povestea.

Horoscop 2016 TAUR -Poate va hotarati, in sfarsit, sa luati un tratament ca sa aveti un tonus mai bun, sa functioneze organismul ceas! Poate vi se accepta un proiect, vine de pe undeva si o sponsorizare si lucrurile se leaga frumos, n-o sa va puteti plange in perioada asta.

Horoscop 2016 GEMENI -Va intra bani si-o sa puteti lua si cateva dintre lucrurile la care nu aveti acces in mod obisnuit ca trebuie sa platiti ratele. Intalnire cu o serie de colaboratori, sa puneti umarul la o activitate care sa va puna in evidenta calitatile, si sa excelati intr-un domeniu.

Horoscop 2016 RAC -Intalnire cu cineva care vrea sa fie aproape de sufletul vostru si o sa intrebati si voi inima, sa vedeti ce raspuns va da. E un moment bun si pentru voi de afirmare, sa fiti mai la vedere, sa se stie la ce lucrati, sa fie bine primit produsul, sa prindeti o piata buna, sa castigati bani frumosi.

Horoscop 2016 LEU -Cine stie in ce context poate aparea o marire de salariu sau un soi de beneficiu care sa rotunjeasca bugetul familiei. Va invita cineva la o plimbare in afara localitatii, poate plecati de maine, va duceti la munte sau la mare si o sa fie revigorant; si chiar aveti nevoie de asa ceva.

Horoscop 2016 FECIOARA -Poate primiti rezultatul unor analize medicale si o sa vi se spuna si ce tratament trebuie urmat, ca sa fie o vindecare completa. Vi se aproba o cerere de credit bancar sau sa amanati plata unor rate – si o sa va descurcati cu restul cheltuielilor care inghit bani seriosi.

Horoscop 2016 BALANTA -O sa luati o hotarare care-l priveste pe partenerul de viata si cu care, sa vedem, daca va fi si el de acord. O confirmare de la sefi, c-aveti unda verde la un proiect sau de la tribunal primiti o sentinta judecatoreasca la un proces pe care l-ati castigat.

Horoscop 2016 SCORPION -Invitatie diseara la un ceai, o cafea, la un vernisaj, e ceva care o sa va puna in relatie cu niste oameni dragi. Se pare ca va bucurati de o mai mare trecere la sefi si-atunci le puteti cere si voi cate o favoare, sa va puna la dispozitie o aparatura performanta cu care sa lucrati.

Horoscop 2016 SAGETATOR -E posibil sa vi se aprinda calcaiele dupa cineva cu niste ani mai tanara, persoana si o sa aveti o primavara efervescenta. Intalnire de afaceri, fixati, poate, noi reguli de functionare in cadrul grupului si mai aduceti vorba si despre banii pe care urmeaza sa-i primiti.

Horoscop 2016 CAPRICORN -Se poate sa va luati aparatura noua in casa, poate va schimbati si masina daca ati strans niste bani. O sa descurcati toate itele unei situatii care v-a pus pe jar si o sa conduceti cu mana sigura mai departe sa va asigurati succesul.

Horoscop 2016 VARSATOR -O sa revedeti niste buni prieteni si veti rula idei de afaceri, pe care, in scurt timp, le puteti pune in practica. Ati putea reinnoi un contract de munca, dar nu e exclus sa va gasiti si in alta parte, pe mai multi bani, poate, si-o sa va mai intremati – din punct de vedere financiar.

Horoscop 2016 PESTI -E cineva nou aparut in peisaj care va face curte si, daca n-aveti partener de cuplu, poate faceti o incercare. Se poate sa bateti palma pentru o afacere si sa intrati intr-o alta categorie profesionala, sa lucrati si pe alti bani.

Sursa stirile Protv

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE