ASA-Viitorul 1-1, primul gol în play-off, tot fără victorie FC Municipal
  • mihai.veres
  • 1 comentarii
  • 99 Vizualizări

ASA-Viitorul 1-1, primul gol în play-off, tot fără victorie

IMG_4182În penultima etapă, a IV-a a play-off-ului ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a obținut joi seara al 10-lea rezultat de egalitate al sezonului pe teren propriu, 1-1 în partida disputată cu FC Viitorul Constanța. Oaspeții au deschis scorul pein DeLucas, în minutul 65, iar ASA a egalat în minutul 87, prin Țucudean. Pentru a treia oară din cele patru partide din play-off, ASA a evoluat în inferioritate numerică, din minutul 50 de această dată, când Jazvic a primit al doilea cartonaș galben.

Jocul a început în ritm alert, echilibrat, dar ocazii la cele două porți au întârziat. Viitorul a avut o mai bună posesie, dar numai până în apropierea careului. ASA a manifestat din nou exactități în apărare, dar dobrogenii nu au știut profita, fiind de fiecare dată blocați. Primul șut l-a expediat Ciolacu, în minutul 7, pe lângă poartă. În minutul 26, o primă mare ocazie le-a aparținut tot mureșenilor, după ce mingea a circulat pe traseul Matei-Ciolacu-Jazvic, șutul din careu al acestuia trecând peste poartă. Oaspeții au replicat cu un șut al lui Marin în minutul 34, reținut de Stăncioiu. Repriza s-a încheiat cu o lovitură de cap a lui Brandan, care a ocolit cadrul porții.

Mai incisivi în 10, mai bine decât învinși

Partea a doua a debutat cu un nou șoc pentru ASA. În minutul 50, Jazvic intră dur la un adversar în apropierea careului advers și își lasă echipa în inferioritate, fiind la al doilea galben. După eliminarea mijlocașului croat, mureșenii au jucat parcă mai bine. Laurențiu Buș a fost blocat în interiorul careului, ocazie mare pentru echipa lui Geroge Ciorceri. După alte cinci minute, oaspeții deschid scorul prin DeLucas, care prinde de la marginea careului un șut aproape de vinclu. În minutul 61, Brandan este aproape de agalare la o lovitură liberă, dar Pecanha respinge în corner. Elevii lui Gheorghe Hagi fac pasul înapoi, încercând să mențină avantajul minim și se părea că vor reuși acest lucru. Au mai expediat câteva șuturi care l-au pus la încercare pe Stăncioiu, dar Viitorul a suferit în continuare la pasa decisivă și s-au mulțumit să tragă de timp. Intrat în teren în locul lui Mutu, Țucudean trimite cu câteva minute înainte de final din afara careului un șut pe mijlocul porții, dar portarul oaspeților a scăpat mingea în poartă și ASA obține al doilea punct în play-off, cu două remize și o înfrângere înregistrate în cele trei meciuri de pe teren propriu din patru jocuri. Echipa mureșeană va întâlni duminică, de la ora 20.30, pe Arena Națională din Bucuresti, formația FCSB (Steaua), în ultimul meci din turul play-off-ului, după care vor urma alte două deplasări, la Pandurii Târgu-Jiu și Dinamo.

 

Au evoluat formațiile: 

ASA: Stăncioiu– G. Matei, Balaur, I. Gonzalez, Pîrvulescu, Mureşan, Brandan, Jazvic, Mutu (’69 Ţucudean), Buş (’69 Dedov), Ciolacu (’77 Costa).

Viitorul: Pecanha– Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea, R. Marin, Filip, DeLucas, Chiţu, V. Rusu (’29 Coman), I. Hagi (’79 Cicăldău)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE