Noi tendințe și abordări în tratamentul afecțiunilor cardiovasculare Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 99 Vizualizări

Noi tendințe și abordări în tratamentul afecțiunilor cardiovasculare

stire polisanoSpitalul European Polisano organizează în 4 aprilie simpozionul „Noi tendințe și abordări în managementul afecțiunilor cardiovasculare”. Realizat sub egida Colegiului Medicilor (CMR) Sibiu și a Universității Lucian Blaga, acest eveniment este/se dorește a fi primul dintr-o serie de astfel de evenimente acreditate CMR, ce se vor desfășura lunar și vor aborda teme precum radioterapie, neurochirurgie sau medicină cardiovasculară. Simpozionul este creditat de Colegiul Medicilor din România prin procedura EMC – Educație Medicală Continuă și este adresat medicilor de familie și cardiologilor din județul Sibiu și din județele limitrofe ( Alba, Vîlcea, Mureș, Hunedoara etc.).

Scopul acestui eveniment este de a prezenta actualitați din domeniul chirurgiei cardiovasculare – tratamentul valvular minim invaziv (fără sternotomie), bypass-urile coronariene arteriale, tratamentul anevrismelor de aortă, precum și din domeniul cardiologiei intervenționale – prezentarea noilor tehnici în tratamentul bolilor coronariene, a tehnicilor minim invazive in tratarea afectiunilor congenitale, electrofiziologia etc.

Pe lângă transmisiile în direct din sălile de operație, vor fi de asemenea prezentate premierele realizate de specialiștii în medicină cardiovasculară ai SEP (cardiologi și chirurgi), dar și planurile de dezvoltare viitoare a medicinei cardiovasculare în regiunea Sibiului (deschiderea unui centru de infarct miocardic și a unei unități de gestionare a urgențelor de chirurgie cardiacă și vasculară – disecții de aortă, endocardite valvulare, embolii arteriale etc).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE