Previziuni pentru luna Aprilie 2016 Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Previziuni pentru luna Aprilie 2016

hor aprilie

Descopera ce te asteapta in luna aprilie 2016 din punct de vedere personal, profesional si al sanatatii si ce schimbari vor avea loc in viata fiecarei zodii in parte.

Horoscop Aprilie Berbec: noi provocari in viata personala si profesionala

In luna aprilie vei fi nevoit/a sa iesi cumva din zona ta de confort si sa iti incerci curajul si determinarea de a gestiona in mod pasnic anumite aspecte ale vietii tale. Trebuie sa fii constient/a de consecintele actiunilor tale, care pot avea repercusiuni atat la nivel individual, cat si la nivel colectiv. Cariera iti ocupa aproape tot timpul in aceasta luna, si pe alocuri nu vei avea timp sa respiri. Anumite persoane cu autoritate iti vor ridica provocari la fileu, insa de tine depinde daca te lasi compromis/a sau nu. Tot in aceasta perioada vei fi nevoit/a sa jonglezi cu intelepciune viata profesionala cu viata personala. Daca primesti reprosuri, nu te simti vinovat/a. Cu siguranta ai incercat sa multumesti cat mai multa lume. Pastreaza-ti zambetul pe buze si mergi mai departe. Esti atras/a de chestiuni spirituale si de modul in care reusesti sa iti intelegi mai bine sinele interior. Din aceasta directie ar putea aparea si o legatura amoroasa. Zile norocoase: 14 si 29 aprilie.

Horoscop Aprilie Taur: o perioada favorabila din punct de vedere financiar

Luna aprilie vine cu o serie de provocari in plan emotional. In aceasta perioada realizezi cat de importante sunt familia si chestiunile domestice pentru tine, in detrimentul carierei. Acum, mai mult ca oricand, simti nevoia de stabilitate psihica si spirituala. Ai grija sa te odihnesti suficient si evita excesul de zel la serviciu. Poate ca este bine sa iti iei o mica pauza, concediu sau chiar medical, daca te-ai hotarat sa te ocupi, in sfarsit, de ceea ce te supara de ceva timp. Din punct de vedere financiar, lucrurile stau cum nu se poate mai bine, reusesti sa gasesti noi si noi metode de a-ti suplimenta veniturile si de a achita anumite datorii mai vechi. Atitudinea proactiva si optimismul de care dai dovada te determina sa iti indeplinesti cu succes obiectivele si atragi ca un magnet sustinerea celor din jur. Zile norocoase: 14 si 17 aprilie.

Horoscop Aprilie Gemeni: impliniri pe plan profesional

Pentru tine, casa carierei este extrem de puternica in aceasta luna – asta inseamna o viata profesionala implinita, poate si cu sprijinul membrilor familiei, care astfel reusesc sa suplineasca absenta ta temporara din latura domestica a vietii. Armonia familiala si norocul in afaceri creeaza premisele unor castiguri financiare nesperate, care te vor incarca cu incredere si optimism pentru ceea ce iti rezerva viitorul. Din punct de vedere financiar, niciodata nu ai dus-o mai bine ca acum, asa ca profita la maximum si pune ceva deoparte pentru zilele negre. Interesul pe care il arati chestiunilor filantropice este un lucru de bun augur, care iti deschide anumite oportunitati care te pot ajuta pe mai departe in viata profesionala. Zile norocoase: 3 si 20 aprilie.

Horoscop Aprilie Rac: succes pe toate planurile

Luna aprilie inseamna succes pe toate planurile. Finantele abunda, multumita succeselor profesionale si/sau sustinerii unor membri ai familiei sau sefi (premieri, promovari sau chiar schimbari de job extrem de benefice din punct de vedere financiar). In plus, esti deosebit de activ/a pe plan social, fapt care contribuie suplimentar, daca mai era cazul, la implinirile de care te bucuri in aceasta perioada. Pe plan amoros, infloresti la propriu, fie ca este vorba de o noua relatie sau de consolidarea celei actuale. De altfel, esti ca un fluturas in aceasta luna, petrecerile si ocaziile de socializare isi gasesc cu usurinta loc in agenda ta, avand in vedere energia si vitalitatea care te caracterizeaza in aceasta perioada. Nu uita sa te mai menajezi, sanatatea e un subiect delicat pana pe data de 20 aprilie, insa cu odihna suficienta si un supliment de vitamine iti revii in totalitate. Zile norocoase: 5 si 25 aprilie.

Horoscop Aprilie Leu: vei avea de luat decizii importante

Cariera si implinirile profesionale sunt pe primul loc pentru tine, insa in ideea in care iti imbunatatesc si relatiile personale si de familie. De altfel, partenerul/partenera iti incurajeaza eforturile profesionale iar tu nu-ti vei precupeti sarmul personal si eleganta caracteristica pentru a putea avansa pe toate planurile. Luna aprilie este caracterizata de doua cuvinte mari: colaborare si conciliere, pe alocuri in detrimentul initiativei personale si independentei. Tot acum va trebui sa iei cateva decizii importante, insa cel mai bine ar fi sa te concentrezi asupra unui singur obiectiv, decat sa incerci sa faci mai multe lucruri in acelasi timp. Esti extrem de solicitat/a pentru sfaturi si solutionarea diverselor provocari care apar fie in anturajul familial, fie la serviciu. Din punct de vedere al sanatatii, evita deplasarile in strainatate la inceputul si sfarsitul lunii. Zile norocoase: 12 si 24 aprilie.

Horoscop Aprilie Fecioara: cariera va fi pe primul plan

Luna aprilie inseamna succes major in plan profesional, multumita eforturilor si intuitiei cu care ti-ai implinit, rand pe rand, obiectivele. Din pacate, latura familiala si spirituala au de suferit in fata excesului de zel depus pe altarul carierei, insa, macar din punct de vedere financiar, partenerul/partenera va avea numeroase beneficii monetare de pe urma succesului tau. Nu uita ca iti poti imbunatati rezultatele favorabile socializand si intrandu-le in gratii persoanelor influente, fiind mai flexibil/a in abordari si tinand seama si de interesele celorlalti. Incearca sa iti menajezi sanatatea si vitalitatea, in aceasta perioada in care sunt puse la incercare mai intens ca de obicei. Mentine armonia si o atmosfera pozitiva la birou, pentru efectele benefice asupra sanatatii psihice si bunei dispozitii. Zile norocoase: 10 si 21 aprilie.

Sursa kudika.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE