Home / Sport / Nu e glumă: tribunele stadionului Trans-Sil, scoase la licitaţie!

Nu e glumă: tribunele stadionului Trans-Sil, scoase la licitaţie!

111Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş anunţă organizarea la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, strada Gheorghe Doja nr. 1-3, în data de 18 aprilie 2016, ora 11.00, a licitaţiei publice pentru vânzarea următoarelor bunuri în scopul recuperării creanţelor bugetare restante, proprietatea Asociaţiei Club Sportiv Trans-Sil Târgu-Mureş, în calitate de garant ipotecar pentru Asociaţia “Fotbal Club ASA 2013 Târgu-Mureş”: grup sanitar, bazin pentru baie, vestiar sportiv, culoar de acces, sediu administrativ şi vestiar arbitrii, magazie de materiale, centrală termică, tribuna C, tribuna D, tribuna E, situate în localitatea Târgu-Mureş, strada Insulei, evidenţiate în C.F. nr. 129739.
Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, preţul de evaluare sau de pornire al licitatiei, exclusiv TVA, este de 4.543.800 lei. “Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare”, se arată în anunţul făcut de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş. “Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecătorească competentă, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţă, în conformitate cu prevederile articolului 260 şi articolului 261 din Legea 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, se mai precizează în document.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0265-268.437, 0265-268.967, 0265-262.173, 0265-269.132, interior 165.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Trei atleți, patru medalii, trei titluri

Toți cei trei atleți mureșeni prezenți la Naționalele de atletism ale juniorilor I disputate la …