Home / Social / Serviciu european de voluntariat, la Outward Bound România

Serviciu european de voluntariat, la Outward Bound România

111Proiectul “Stepping Outdoors” finanţat de programul Erasmus Plus, derulat de Outward Bound România se apropie de sfârşit. Pe o perioadă de un an şi jumătate am avut doi voluntari din străinătate pe câte 9 luni, Görcsös Katalin din Slovacia şi Marton Laura din Ungaria. La sfârşitul lunii ianuarie sfârşeşte serviciul voluntarului Laura”, precizează reprezentanţii Outward Bound România, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, proiectul a avut următoarele scopuri: ajutarea voluntarilor să dezvolte noi abilităţi în special în domeniul educaţiei outdoor şi managmentul proiectului, dezvoltarea oportunităţii de angajare a voluntarilor, motivarea tinerilor pentru o viaţă activă pe plan civic, promovarea voluntariatului şi promovarea valorile europene. “Închiderea proiectului o să aibă loc în următoarele două luni. Programul Erasmus Plus oferă o mulţime de posibilităţi pentru tineri în domeniul de învăţare interculturală”, se mai arată în document.

Despre aventurile voluntarilor se poate citi pe următoarele bloguri:

http://larakalandjai.blogspot.ro/

http://volunteersatoutwardbound.blogspot.ro/

Mai multe detalii despre proiect pot fi aflate la adresa:  http://www.outwardbound.ro/hu/stepping-outdoors-european-voluntary-service

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reghinean reținut pentru mai multe furturi

Un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Reghin, a fost reținut pentru 24 de …