HOROSCOP 4-10 APRILIE: Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcţie de zodie Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 284 Vizualizări

HOROSCOP 4-10 APRILIE: Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcţie de zodie

horo

BERBEC 21.03-20.04: Este o perioada optima pentru reincarcarea bateriilor. Sunteti preocupati mai mult de propria persoana, dar acest lucru poate declansa anumite probleme in relatiile cu cei de acasa, care cred ca ati devenit cam indiferenti fata de nevoile lor. Explicati-le ca lucrurile nu stau chiar asa si ca aveti nevoie de o perioada mai linistita.

TAUR 21.04-21.05: Aceasta saptamana decurge normal, fara prea multe evenimente deosebite si nici prea multa munca. Va ganditi serios la cateva proiecte pe care o sa le demarati in curand. Ca sa lucrati cat mai ordonat trebuie insa sa puneti pe lista toate prioritatile. Oricum, aveti succes!

GEMENI 22.05-21.06: Parca in ultima vreme a mai crescut popularitatea dumneavoastra in ochii celor din jur. Sunteti perceputi ca adevarate vedete. Va ganditi serios cam care va sunt prioritatile si ce rol joaca acum prietenii in propria viata. Desigur, tot acestia va sprijina atunci cand aveti nevoie de ei.

RAC 22.06-21.07: Se pare ca acum Soarele straluceste doar pentru dumneavoastra. Sunteti remarcati in primul rand de cei de acasa si apoi si de sefii de la serviciu. Bineinteles, acest lucru va incarca mai mult si va pun pe umeri cateva responsabilitati in plus.

LEU 22.07-22.08: Sunteti impinsi de la spate de un sentiment de aventura si de dorinta de a explora mai mult viata, de a trai experiente noi. Se pare ca nimic nu va opreste si doriti sa va eliberati de tirania rutinei de zi cu zi. Va orientati spre aprofundarea studiului legat de metafizica, de filozofie sau chiar de religie.

FECIOARA 23.08-22.09: Practici din fire, sunteti constienti ca trebuie sa luati cateva masuri legate de sanatatea dumneavoastra. Adoptati o noua dieta si nu o faceti asa, de capul dumneavoastra. Recurgeti la un specialist, care va ofera siguranta si succes.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca in aceasta perioada simtiti nevoia sa va odihniti mai mult ca de obicei. Vi se intampla destul de rar, dar sunteti oameni, nu? Nu este o rusine sa dormiti mai mult, sa faceti ceea ce simti pe moment, fara sa mai respectati toate rigorile impuse zilnic!

SCORPION 23.10-21.11: In aceasta saptamana va preocupa curatenia de primavara. Casa, sertarele, dulapurile, gradina, balconul, locul de munca, actele, cartile din biblioteca, se pare ca nimic nu va scapa! Va simtiti in stare sa faceti fata tuturor eforturilor, aveti eficienta fizica si psihica si rezultatele se vad…

SAGETATOR 22.11-21.12: Va place primavara? Daaa, mai ales ca iubiti aerul curat si libertatea miscarii in natura. Va plac plimbarile cu bicicleta, joggingul, excursiile si va bucurati cu mult entuziasm de tot ce va inconjoara. Va simtiti in siguranta, mai ales ca buna dispozitie va face mai efervescenti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sentimentalismul va caracterizeaza in aceste zile. Va inconjurati de familie, va amintiti cu drag de tot felul de intamplari placute, gatiti impreuna si toate aceste lucruri va fac mare placere. Dati si o mai mare importanta discutiilor din familie, mai ales ca va implicati mai mult ca parinte.

VARSATOR 20.01-18.02: Ritmul alert cu care se deruleaza toate zilele acestei saptamani va fac sa va ganditi serios la ce aveti mai urgent de realizat. Aveti o multime de comisioane de facut, cititi si scrieti mai mult ca de obicei, intr-un cuvant, sunteti mult mai energici. Mare atentie la discutiile aprinse!

PESTI 19.02-20.03: Primavara va da mai mult de gandit si de facut. Va verificati finantele, va faceti noi planuri, pe care va straduiti sa le si realizati. Chiar va ganditi sa va reinnoiti si garderoba. Toate acestea necesita insa cheltuieli suplimentare. Va faceti socoteala si imparteala conform prioritatilor.

Sursa romaniatv

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE