Ciprian Dobre: „Din toamnă, elevii din Stânceni se vor întoarce la şcoala lor” Consiliul Judetean Mures
  • admin
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Ciprian Dobre: „Din toamnă, elevii din Stânceni se vor întoarce la şcoala lor”

222La iniţiativa președintelui Consiliului Județean, Ciprian Dobre, consilierii judeţeni vor lua în discuţie, în şedinţă din aprilie 2016, alocarea unei sume din fondul de rezervă al judeţului, pentru refacerea şcolii din Stânceni, care a ars la începutul săptămânii.

Preşedintele Consiliului Judeţean a avut o întâlnire cu autorităţile locale din Stânceni şi cu reprezentanţi ai instituţiilor implicate în investigarea cauzelor incendiului. În acest moment, unitatea şcolară nu este funcţională, pagubele fiind majore la nivelul sălilor de curs şi a dotărilor tehnice, iar acoperişul şcolii a ars în întregime. Începând de miercuri, cei 25 de copii care frecventau grădiniţă din incinta şcolii se vor muta într-un spaţiu nou, din centrul comunei.

Elevii claselor primare vor ţine cursurile la Ciobotani, iar cei din ciclul gimnazial se vor muta, tot de miercuri, la Meştera. „La întâlnirile de la Stânceni, s-au stabilit două lucruri: că incendiul de luni seara nu s-a soldat cu victime, ceea ce, până la urmă, este cel mai important. Pe de altă parte, împreună cu primarul şi viceprimarul comunei, s-au stabilit paşii necesari ca, în şedinţa din aprilie, să putem aloca sumele necesare pentru refacerea şcolii, din fondul de rezervă al judeţului. La toamnă, elevii din Stânceni se vor întoarce la şcoala lor”, a declarat Ciprian Dobre.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE