Csép Éva Andrea cere site multilingv la Aeroport Administratie
  • admin
  • 2 comentarii
  • 278 Vizualizări

Csép Éva Andrea cere site multilingv la Aeroport

222Consilierul judeţean UDMR Csép Éva Andrea a solicitat conducerii Consiliului Judeţean Mureş să notifice managementul Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş cu privire la site-ul regiei autonome, care are o singură versiune, în limba română.

„Instituţia are un site doar în limba română”

Intervenţia consilierului UDMR a avut loc joi, 31 martie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru a Consiliului Judeţean Mureş. În alocuţiunea sa, Csép Éva Andrea a făcut o comparaţie cu alte pagini web ale unor aeroporturi din România care au versiuni în mai multe limbi de circulaţie internaţională. „Atrag atenţia asupra faptului că instituţia are un site doar în limba română, în ciuda faptului că este un aeroport internaţional. Aradul are în limba română, germană, engleză, spaniolă şi italiană, Clujul, Oradea şi Timişoara în română şi engleză, Sibiu în română, engleză, portugheză, bulgară, poloneză, spaniolă, turcă, cehă. Mie îmi este ruşine de aeroportul nostru. Chiar nu cred că este foarte complicat să fie construit un site de calitate în serviciul şi pentru a ajuta călătorii. Cer executivului să atragă atenţia managerului ca să facă demersurile necesare în vederea rezolvării cât mai urgente a acestei situaţii”, a spus Csép Éva Andrea.

„Este inadmisibil”

Situaţia paginii web într-o singură versiune, în limba română, a fost considerată „inacceptabilă” de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş. „Este inadmisibil şi vom face corespondenţa necesară cu Aeroportul pentru a lua măsuri pentru remedierea acestei situaţii”, a promis Ciprian Dobre, la finalul şedinţei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE