Home / Administratie / Csép Éva Andrea cere site multilingv la Aeroport

Csép Éva Andrea cere site multilingv la Aeroport

222Consilierul judeţean UDMR Csép Éva Andrea a solicitat conducerii Consiliului Judeţean Mureş să notifice managementul Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş cu privire la site-ul regiei autonome, care are o singură versiune, în limba română.

„Instituţia are un site doar în limba română”

Intervenţia consilierului UDMR a avut loc joi, 31 martie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru a Consiliului Judeţean Mureş. În alocuţiunea sa, Csép Éva Andrea a făcut o comparaţie cu alte pagini web ale unor aeroporturi din România care au versiuni în mai multe limbi de circulaţie internaţională. „Atrag atenţia asupra faptului că instituţia are un site doar în limba română, în ciuda faptului că este un aeroport internaţional. Aradul are în limba română, germană, engleză, spaniolă şi italiană, Clujul, Oradea şi Timişoara în română şi engleză, Sibiu în română, engleză, portugheză, bulgară, poloneză, spaniolă, turcă, cehă. Mie îmi este ruşine de aeroportul nostru. Chiar nu cred că este foarte complicat să fie construit un site de calitate în serviciul şi pentru a ajuta călătorii. Cer executivului să atragă atenţia managerului ca să facă demersurile necesare în vederea rezolvării cât mai urgente a acestei situaţii”, a spus Csép Éva Andrea.

„Este inadmisibil”

Situaţia paginii web într-o singură versiune, în limba română, a fost considerată „inacceptabilă” de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş. „Este inadmisibil şi vom face corespondenţa necesară cu Aeroportul pentru a lua măsuri pentru remedierea acestei situaţii”, a promis Ciprian Dobre, la finalul şedinţei.

Citeste si:  INTERVIU. Investiții de peste 24 de milioane de lei în Cristești

2 comentarii

  1. Gheorghe zenesan

    Important, dar si Mai important este sa avem Mai multe avioane, transport in comun, etc

  2. Mai bine ați face bariera sa funcționeze si parcarea mai ieftină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Decizie pentru utilizarea Castelului Banffy din Gheja

Castelul Banffy din cartierul ludușean Gheja a fost construit în anul 1868 și a fost …