Home / Vip/Monden / Fulop Imre, de la machete la maşini adevărate

Fulop Imre, de la machete la maşini adevărate

fulop 1Solistul trupei Defender, Fulop Imre, a fost unul dintre VIP-urile prezente la prima ediţie a Castel Classic Rally, competiţie organizată sub egida Mureş Classic Days 2015. Pasionat pentru maşini clasice încă din copilărie, artistul a mărturisit că în prezent deţine zece asemenea maşini, dar şi peste 300 de machete de autoturisme.

Reporter: Cum a apărut pasiunea pentru maşini clasice?

Fulop Imre: Cred că pasiunea pentru maşini e o „boală” pe care o am din copilărie, când am avut foarte multe jucării şi maşini. Şi acum colecţionez machete de maşini, am peste 300 de machete şi în momentul de faţă am zece maşini de epocă. În general, băieţii sunt atraşi de maşini din copilărie, dar pe mine mă atrag maşinile de epocă.

fulop 2

Rep.: Ce maşină pilotaţi?

F.I.: La Mureş Classic Day am condus un Mercedes din 1970, un model unic pentru Târgu-Mureş, V 115. Mai am acasă o „broscuţă” din 1960, un Volkswagen din 1964, o Skoda S 100 din 1966. Am mai multe…

Rep.: Conduceţi şi o maşină modernă bănuiesc. De ce maşinile clasice vi se par mai frumoase?

F.I.: Am şi o maşină nouă, conduc zi de zi un BMW 3, dar nu se compară. În maşină este aer condiţionat şi multe lucruri computerizate, pe când într-o maşină clasică simţi pur şi simplu că eşti liber, conduci o maşină…

Rep.: Cum vă împărţiţi timpul între cele două mari pasiuni, muzica şi maşinile?

F.I.: Muzica pentru mine nu mai este un hobby, e un lucru de care mă ocup zilnic foarte mult, lucrez la studio, la repetiţii şi în weekend-uri merg la concerte. Ce e mai greu e că în timpul verii avem concerte la sfârşit de săptămână, care se suprapun cu evenimentele auto. Când pot, fac astfel încât să ajung la ambele tipuri de evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

În Promenada Mall de ai cumpărat, premii ai câștigat!

Câștigă unul din cele peste 100 de vouchere de cumpărături valabile în magazinele din Promenada …