Fulop Imre, de la machete la maşini adevărate Vip/Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 385 Vizualizări

Fulop Imre, de la machete la maşini adevărate

fulop 1Solistul trupei Defender, Fulop Imre, a fost unul dintre VIP-urile prezente la prima ediţie a Castel Classic Rally, competiţie organizată sub egida Mureş Classic Days 2015. Pasionat pentru maşini clasice încă din copilărie, artistul a mărturisit că în prezent deţine zece asemenea maşini, dar şi peste 300 de machete de autoturisme.

Reporter: Cum a apărut pasiunea pentru maşini clasice?

Fulop Imre: Cred că pasiunea pentru maşini e o „boală” pe care o am din copilărie, când am avut foarte multe jucării şi maşini. Şi acum colecţionez machete de maşini, am peste 300 de machete şi în momentul de faţă am zece maşini de epocă. În general, băieţii sunt atraşi de maşini din copilărie, dar pe mine mă atrag maşinile de epocă.

fulop 2

Rep.: Ce maşină pilotaţi?

F.I.: La Mureş Classic Day am condus un Mercedes din 1970, un model unic pentru Târgu-Mureş, V 115. Mai am acasă o „broscuţă” din 1960, un Volkswagen din 1964, o Skoda S 100 din 1966. Am mai multe…

Rep.: Conduceţi şi o maşină modernă bănuiesc. De ce maşinile clasice vi se par mai frumoase?

F.I.: Am şi o maşină nouă, conduc zi de zi un BMW 3, dar nu se compară. În maşină este aer condiţionat şi multe lucruri computerizate, pe când într-o maşină clasică simţi pur şi simplu că eşti liber, conduci o maşină…

Rep.: Cum vă împărţiţi timpul între cele două mari pasiuni, muzica şi maşinile?

F.I.: Muzica pentru mine nu mai este un hobby, e un lucru de care mă ocup zilnic foarte mult, lucrez la studio, la repetiţii şi în weekend-uri merg la concerte. Ce e mai greu e că în timpul verii avem concerte la sfârşit de săptămână, care se suprapun cu evenimentele auto. Când pot, fac astfel încât să ajung la ambele tipuri de evenimente.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE