Home / Sport / Un podium pentru poloiștii mureșeni la Cupa FR Polo

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Un podium pentru poloiștii mureșeni la Cupa FR Polo

poloEchipa CS H2O Team Târgu-Mureș s-a clasat pe locul 3 în cadrul competiției Cupa FR Polo-Copii, rezervată copiilor născuţi în 2003-2004, organizată în colaborare cu Federaţia Română de Polo şi Primaria Târgu-Mureş la sfârșitul săptămânii, în Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Weekend din Târgu-Mureș. Competiția a reunit pentru primul tur a Zonei Nord câte două echipe din Oradea și Cluj-Napoca și trei din Târgu-Mureș. Aceasta s-a derulat pe parcursul a patru zile, în sistem turneu, care a cuprins șapte etape, câte două în primele zile și o ultimă etapă, duminică, în care s-au disputat partidele dintre echipele din aceeași localitate, în cazul celor din Oradea și Cluj-Napoca. Evident, numărul întâlnirilor dintre echipele târgumureșene au fost trei. Fiind vorba de echipe de juniori, evoluțiile acestora au oscilat, dar favoritele s-au impus mai mult sau mai puțin categoric. Primele două poziții, după desfășurarea celor șapte etape au revenit celor două echipe orădene, Crișul și CSM, urmate de echipa organizatoare, H2O Târgu-Mureș, care a învins destul de clar, scor 10-3 în chiar prima etapă echipa care avea să încheie întrecerea pe locul 4, CSM Cluj-Napoca. Cu toate acestea, echipa antrenată de Cristian Ispir a avut emoții în fața celei de-a doua echipe clujene Voința, pe care a învins-o la limită scor 9-8. În ultima zi a întrecerii, favoritele din „derby-urile” locale s-au impus clar. În lupta pentru evitarea ultimului loc al clasamentului, CS Torpi a învins cu 8-3 Mini Max, dar s-a desprins treptat, după 2-1 în primul sfert și 4-1 după al doilea. În clasamentul final, Crișul Oradea a strâns 18 puncte, fiind urmată de concitadina de la CSM, cu 15 și H2O, cu 12 puncte. Următoarele clasate au fost echipele clujene CSM  și Viitorul, cu 9, respectiv 6 puncte. CS Torpi a obținut 3 puncte în ultima zi, iar Mini Max încheie clasamentul, cu 0 puncte.

Rezultatele meciurilor:

Etapa 1

CSM Cluj – H2O Tg. Mureș 3-10

Crișul Oradea – Mini Max Tg. Mureș 27-1

CSM Oradea – Viitorul Cluj 21-1

Etapa 2
Torpi Tg. Mureș – CSM Oradea 3-19

H2O Tg. Mureș – Crișul Oradea  4-21

Mini Max Tg. Mureș – CSM Cluj 4-11

Etapa 3
Mini Max Tg. Mureș – H2O Tg. Mureș 1-13

Viitorul Cluj – TORPI Tg.Mures 8-6

Crișul Oradea – CSM Cluj 21-3

Etapa 4
Viitorul Cluj – Mini Max Tg. Mureș 8-5

H2O Tg. Mureș – CSM Oradea 3-11

Torpi Tg. Mureș – CSM Cluj 5-13

Etapa 5
Torpi Tg. Mureș – Crișul Oradea 5-22

CSM Oradea – Mini Max Tg. Mureș 20-3

Viitorul Cluj – H2O Tg. Mureș 8-9

Etapa 6

CSM Cluj – CSM Oradea 2-10

Crișul Oradea – Viitorul Cluj 21-2

H2O Tg. Mureș – Torpi Tg. Mureș 14-1

Etapa 7
Mini Max Tg. Mureș – Torpi Tg. Mureș 3-8

Viitorul Cluj – CSM Cluj 3-11

Crișul Oradea – CSM Oradea 15-5

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reguli pentru reluarea competiţiilor sportive

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, au semnat un ordin …