Home / Sport / Un podium pentru poloiștii mureșeni la Cupa FR Polo

Un podium pentru poloiștii mureșeni la Cupa FR Polo

poloEchipa CS H2O Team Târgu-Mureș s-a clasat pe locul 3 în cadrul competiției Cupa FR Polo-Copii, rezervată copiilor născuţi în 2003-2004, organizată în colaborare cu Federaţia Română de Polo şi Primaria Târgu-Mureş la sfârșitul săptămânii, în Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Weekend din Târgu-Mureș. Competiția a reunit pentru primul tur a Zonei Nord câte două echipe din Oradea și Cluj-Napoca și trei din Târgu-Mureș. Aceasta s-a derulat pe parcursul a patru zile, în sistem turneu, care a cuprins șapte etape, câte două în primele zile și o ultimă etapă, duminică, în care s-au disputat partidele dintre echipele din aceeași localitate, în cazul celor din Oradea și Cluj-Napoca. Evident, numărul întâlnirilor dintre echipele târgumureșene au fost trei. Fiind vorba de echipe de juniori, evoluțiile acestora au oscilat, dar favoritele s-au impus mai mult sau mai puțin categoric. Primele două poziții, după desfășurarea celor șapte etape au revenit celor două echipe orădene, Crișul și CSM, urmate de echipa organizatoare, H2O Târgu-Mureș, care a învins destul de clar, scor 10-3 în chiar prima etapă echipa care avea să încheie întrecerea pe locul 4, CSM Cluj-Napoca. Cu toate acestea, echipa antrenată de Cristian Ispir a avut emoții în fața celei de-a doua echipe clujene Voința, pe care a învins-o la limită scor 9-8. În ultima zi a întrecerii, favoritele din „derby-urile” locale s-au impus clar. În lupta pentru evitarea ultimului loc al clasamentului, CS Torpi a învins cu 8-3 Mini Max, dar s-a desprins treptat, după 2-1 în primul sfert și 4-1 după al doilea. În clasamentul final, Crișul Oradea a strâns 18 puncte, fiind urmată de concitadina de la CSM, cu 15 și H2O, cu 12 puncte. Următoarele clasate au fost echipele clujene CSM  și Viitorul, cu 9, respectiv 6 puncte. CS Torpi a obținut 3 puncte în ultima zi, iar Mini Max încheie clasamentul, cu 0 puncte.

Citeste si:  Sărăcie lucie la Super Rally Târgu Mureș. Jurnaliști acreditați, nevoiți să vină de acasă cu veste reflectorizante

Rezultatele meciurilor:

Etapa 1

CSM Cluj – H2O Tg. Mureș 3-10

Crișul Oradea – Mini Max Tg. Mureș 27-1

CSM Oradea – Viitorul Cluj 21-1

Etapa 2
Torpi Tg. Mureș – CSM Oradea 3-19

H2O Tg. Mureș – Crișul Oradea  4-21

Mini Max Tg. Mureș – CSM Cluj 4-11

Etapa 3
Mini Max Tg. Mureș – H2O Tg. Mureș 1-13

Viitorul Cluj – TORPI Tg.Mures 8-6

Crișul Oradea – CSM Cluj 21-3

Etapa 4
Viitorul Cluj – Mini Max Tg. Mureș 8-5

H2O Tg. Mureș – CSM Oradea 3-11

Torpi Tg. Mureș – CSM Cluj 5-13

Etapa 5
Torpi Tg. Mureș – Crișul Oradea 5-22

CSM Oradea – Mini Max Tg. Mureș 20-3

Viitorul Cluj – H2O Tg. Mureș 8-9

Etapa 6

CSM Cluj – CSM Oradea 2-10

Crișul Oradea – Viitorul Cluj 21-2

H2O Tg. Mureș – Torpi Tg. Mureș 14-1

Etapa 7
Mini Max Tg. Mureș – Torpi Tg. Mureș 3-8

Viitorul Cluj – CSM Cluj 3-11

Crișul Oradea – CSM Oradea 15-5

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ACS/MSE 1898, tentativă de revenire în Liga III

Câștigătoarea Ligii IV Elite Mureș la fotbal ACS/MSE 1898 Târgu Mureș susține sâmbătă, 18 iunie, …