700 de locuri de muncă, disponibile în cadrul Târgului de Cariere Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

700 de locuri de muncă, disponibile în cadrul Târgului de Cariere

222Peste 700 de locuri de muncă, stagii de practică, oportunități de voluntariat și consiliere în carieră: este oferta cu care vine miercuri, 6 aprilie, Târgul de Cariere (TdC) la Teatrul Național din Târgu-Mureș. Candidații aflați în căutarea unor oportunități profesionale sunt așteptați între orele 10:00-19:00. Intrarea este liberă pentru toți candidații.

Care sunt companiile care vor angaja la TdC Mureș

„Există posturi pentru cei cu experiență în muncă, dar și pentru candidații care caută un post entry level. Cele 35 de companii și organizații provin din domenii de activitate precum IT&Software, producție, auto&automotive, retail, recrutare, construcții, imobiliare, asigurări, servicii și turism”, spune directorul Târgului de Cariere, Louisa Olar.

Posturi disponibile sunt pentru ingineri, programatori IT, vorbitori de limbi străine, tehnicieni dispuși să lucreze în Olanda, agenți de vânzări, specialiști în recrutare, șefi de șantier, contabili, manageri de proiect, șefi de raion și de magazin, analiști în turism.

Compania Bosch Rexroth are disponibile câteva zeci de posturi pentru sediul din Blaj, de la Process Engineer până la Test and Validation Engineer, iar CIE Matricon recrutează electricieni, frezori, mecanici, ingineri și reglori CNC. „Ca la fiecare participare a noastră la Târgul de Cariere, ne așteptăm să găsim persoane talentate, proactive și pregătite să se alăture echipei CamelWeb. Volumul de muncă fiind în constantă creștere sperăm să găsim dezvoltatori Magento, dornici să se implice în proiecte antrenante. Posturile disponibile în momentul de față vizează persoanele cu experiență în limbajele de programare PHP, .NET, dar și candidați cu aptitudini și inclinație către managementul proiectelor”, spune Cristina Predoi HR Manager la CamelWeb.

Compania Hirschmann Automotive vizează atât candidați juniori, la început de carieră, cât și candidați middle și senior din punct de vedere al experienței profesionale. „În selecția și recrutarea de personal pornim de la nevoia departmentului în cadrul căruia sunt deschise pozițiile vacante, dar și ceea ce se urmărește din punct de vedere al profilului candidatului ideal. De asemenea, sunt relevante  experiența pe care un candidat a obținut-o la un moment dat, fie că este vorba despre o practică sau un internship, implicarea în organizații studențești sau participarea la cursuri în afara curriculei școlare. În acest sezon ne întâmpinăm candidații cu poziții vacante în cadrul mai multor departamente: ingineri și tehnicieni în cadrul Departamentului Tehnic și celui de Mentenanță și ingineri Serviciile Calității deschise în cadrul Departamentului Calitate. În ceea ce priveste zona de Logistică, aici căutam candidați pentru Customer Service”, afirmă reprezentații Hirschmann Automotive.

Oportunități importante de angajare aduce și Accenture, companie care are disponibile posturi precum SAP Junior Consultant with German, Java Senior Developer. Recrutări se fac și la BG Soft, firmă specializată în consiliere și dezvoltare software, la CSi România, compania de producție și tehnică, dar și la Lidl, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa.

msg systems Romania caută Java Developeri, pune la dispoziție posturi part time și oferă burse Erasmus în Germania pentru studenţi. Stefanini caută pentru Mureș vorbitori de germană pentru serviciul cu clienții.

În plus, la Târgul de Cariere mai participă Adecco, Arabesque, Auchan, Career Consulting, CRH, Eastmen, Generali, Global Art Production, Irum, ISDC, Kastamonu, KFC, Lugera, McDonald’s, PITECH+PLUS, Promo International, Romcab, Selgros, STA Travel, Total Stay Group, Vinci Energies.

Zonă pentru ONG-uri, la TdC Mureș

Cei care vor să se implice în activități de voluntariat sau vor să urmeze stagii de practică pot afla oportunitățile pe care le au în cadrul AIESEC Târgu-Mureș, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș și Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș.

Candidații vor primi gratuit din partea organizatorilor o cafea sau un ceai, pentru a fi pregătiți pentru întâlnirea cu angajatorii.  În plus, participanții pot participa la o tombolă unde pot câștiga un smartwatch LG.

Târgul de Cariere va avea loc miercuri, 6 aprilie, între orele 10:00-19:00, la Teatrul Național din Târgu-Mureș. Este ultima ediție TdC din această primăvară, după un sezon intens în care Târgul de Cariere a ajuns în 7 orașe din țară și străinătate. Târgul de Cariere va reveni cu un nou sezon în toamnă. Detalii despre Târgul de Cariere găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/targu-mures/.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE