9000 de lei amenzi pentru nereguli silvice Știri
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

9000 de lei amenzi pentru nereguli silvice

 

tir-lemn-politie

Un angajat al unei societăţi comerciale a fost prins în timp ce transporta cu un autovehicul  peste 19 metri cubi de lemn rotund fag, care nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele înscrise în avizul de însoțire. Fapta a fost demascată în urma unei acțiuni pe linie de silvicultură, efectuată de către poliţiştii de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, pe raza localității Bistra-Mureșului.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei,  fiind dispusă și măsura confiscării cantității de lemn, în valoare de 4.750 de lei. Materialul lemnos confiscat a fost predat în custodia Ocolului Silvic Răstolița.

La  data de 5 aprilie, poliţişti de la Iernut, au oprit o autoutilitară condusă de către o femeie, de 46 de ani, care transporta cantitatea de 1,800 metri cubi de lemn, de esenţă plop fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport al materialului lemnos.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată iar contravenientei i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5000 de lei. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Mureş pentru valorificare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE