Share

Home / Social / Căruţă prinsă în trafic de Poliţia Locală

Căruţă prinsă în trafic de Poliţia Locală

carutaUn cetăţean domiciliat în strada Valea Rece din Târgu-Mureş a fost sancţionat contravenţional, în data de 29 martie, cu suma de 300 lei, conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, deoarece a fost depistat pe Calea Sighişoarei din municipiu conducând un vehicul cu tracţiune animală. „Reamintim faptul că potrivit prevederilor articolului 7 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, se interzice accesul şi deplasarea vehiculelor cu tracţiune animală, a maşinilor şi utilajelor autopropulsate utilizate în lucrări de construcţii, agricole şi forestiere, a animalelor de povară, de tracţiune sau călărie, precum şi a animalelor izolate sau în turmă, pe drumurile naţionale, în municipii şi pe drumurile la începutul cărora există indicatoare de interzicerea accesului”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târg de Vară la Băla

Asociația Culturală ”Comoara Transilvaniei”, împreună cu Primăria și Consiliul Local Băla, organizează duminică, 14 iulie, …

Share
Share