Ce să faci seara ca să fii dimineața sexy și plină de viață Beauty
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

Ce să faci seara ca să fii dimineața sexy și plină de viață

moda-femei-oglinda-frumusete

Se spune că noaptea e un bun sfetnic. Dacă ne gândim la ten, putem spune că noaptea e un bun „chirurg estetician”. Și asta pentru că, în timpul nopții capacitatea naturală a tenului de a se reface funcționează la maximum.

Mai mult, studiile arată că celulele se repară de opt ori mai repede noaptea, iar hormonii de creștere stimulează producția de colagen. Tocmai de aceea, tenul tău arată mult mai bine de dimineață.

Însă, chiar dacă tenul se reface în cele opt ore de somn, este bine să-i oferim un mic ajutor dacă vrem să arătăm sexy de dimineață.

Demachiere obligatorie

Nu pot să încep acest material fără să-ți reamintesc de demachiere. Sub nicio formă nu ai voie să găsești o scuză de genul: „nu sunt machiată, sunt prea obosită sau e foarte târziu și mâine mă trezesc de dimineață”. Demachirea tenului, înainte de culcare, este obligatorie! Îndepărtarea machiajului şi a impurităţilor care se acumulează pe tenul tău de-a lungul zilei este obligatoriu în fiecare seară. Doar așa celulele tale se vor regenera „în voie”.
 
Creme speciale

Pentru că noaptea, în timp ce dormim, tenul nostru se reface, este bine să-l ajutăm cu o cremă specială de noapte care să-i ofere vitaminele și nutrienții necesari. Folosește creme care conțin AHA (acid alfa hidroxi) deoarece AHA este un exfoliant care pătrunde în suprafaţa pielii „topind” celulele moarte, lăsându-le pe cele noi să iasă la suprafaţă. Produsele cosmetice care conţin AHA curăţă porii, reduc liniile fine şi îmbunătăţeasc condiţia pielii şi sunt ideale pentru tenul normal sau uscat, deoarece acest acid exfoliază chiar la suprafaţa pielii.

Îngrijire pentru ochi

Dacă foarte multe dintre noi nu aplicăm o cremă pentru ochi în timpul zilei de teamă să nu ne curgă machiajul, seara, zona sensibilă a ochilor are nevoie de răsfăț. Așa că, alege o cremă grasă care să hrănească și să hidrateze pielea sensibilă și uscată din jurul ochilor.

Tratamente pentru păr

Și părul tău are nevoie de ajutor pe timp de noapte. Dacă obișnuiești să folosești tratamente pentru podoaba ta capilară, ce ai zice să le lași să acționeze toată noaptea. Iar aici, cele mai bune sunt uleiurile (argan, migdale, măsline etc). Tot ce ai de făcut este să-ți încălzești înainte părul pentru a permite substanţelor hrănitoare să pătrundă mai bine, după care poţi să înveleşti părul într-un prosop. Dimineaţa se spală părul normal.

Ai grijă ce mănânci

Și alimentele pe care le consumi seara, la cină, te pot ajuta sau nu să arăți sexy de dimineață. Evită să consumi seara paste, orez, cartofi, alcool, produse lactate şi sare și alege alimente în stare crudă (fructe și legume). Nu mai are niciun sens să mai spun că în alimentația ta de seară nu au ce căuta: cafeaua, vinul roşu sau ciocolata.

Apă rece

Dimineața, imediat ce te trezeşti, spală-te pe faţă cu apă rece, insistând asupra ochilor. În acest fel stimulezi circulaţia sanguină şi reduci eventualele cearcăne sau pungi de sub ochi.

De asemenea, nu uita să bei un pahar cu apă atunci când te trezești, pe stomacul gol. Hidratarea din interior îţi va readuce luminozitatea şi prospeţimea tenului.

Sursa eva.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE