Drumul din  Sângeorgiu de Mureș pe care șoferii își riscă viața zilnic Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 175 Vizualizări

Drumul din Sângeorgiu de Mureș pe care șoferii își riscă viața zilnic

poza

Șoselele din Mureș reprezintă un real pericol pentru șoferi, din cauza capacelor de canal, prost fixate, potrivit Protv. Și, cireașa de pe tort, peste obiectele instabile de fontă au apărut si balize de semnalizare, chiar in mijlocul carosabilului, iar mașinile trebuie să facă slalom printre 28 de obstacole, pe un tronson de doi kilometri.

20160223_155919_resized (3)

Astfel de incidente sunt la ordinea zilei în comuna Sângeorgiu de Mureș, străbătută de o șosea administrată de Campania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, inagurată de un an și jumătate.

Potrivit afirmațiilor făcute de Sofalvi Szabolcs, primarul din Sângeorgiu de Mureș, capacele de canalizare sunt montate în mod amator, motiv pentru care când trece mașina de mare tonaj, zboară capacul. Aruncat de forța unui camion, un astfel de capac poate ucide oricând un trecator.

„Nu sunt amplasate bine. Au început să zboare din loc, au fost deja peste 80 de astfel de cazuri care s-au soldat cu accidentări, pentru că roata mașinii a intrat în gol, în locația unde e lipsă de capac. Sunt în prezent 28 de astfel de cazuri unde lipsește capacul de canalizare, iar administratorul drumului nu ia măsuri” adaugă primarul Sofalvi Szabolcs.

În lipsa oricărei reacții a celor de la compania de drumuri, s-au montat balize de semnalizare printre care șoferii fac slalom.

Oamenii spun că, dacă problema nu va fi rezolvată, vor organiza un protest.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE