Home / Primaria Targu Mures / Lucrări de asfaltare în Aleea Carpaţi

Lucrări de asfaltare în Aleea Carpaţi

Distribuie

1Se lucrează intens în aceste zile, în cartierul Aleea Carpaţi din Târgu-Mureş. Marţi, 5 aprilie, primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, însoţit de Claudiu Maior, s-au deplasat în cartierul Aleea Carpaţi pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare care se execută în zonă. „Aleea Carpaţi este o zonă frumoasă, cu zone verzi, după cum se vede se lucrează intens la amenajarea aleilor şi a trotuarelor din spatele blocurilor. Este important ca locuitorii să-şi izoleze blocurile, să intre în programele destinate acestor lucrări, să accepte crearea de noi locuri de parcare, pentru că numai printr-o bună coordonare se va putea ocroti şi spaţiul verde. Lumea trebuie să înţeleagă că aceste blocuri au fost construite mai demult, iar acum trebuie să ne adaptăm vremurilor, iar primăria este nevoită ca în aceste spaţii să amenajeze parcări, locuri de joacă pentru copii şi zone de relaxare. Vegetaţia îşi are rolul ei, dar în continuu trebuie îngrijită, întreţinută astfel încât totul să arate frumos şi curat” a declarat Dorin Florea.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 343, Grigore Cincea a declarat: „Cetăţenii care domiciliază în această zonă sunt nerăbdători şi aşteaptă finalizarea  lucrărilor de modernizare în cartierul Aleea Carpaţi. Este o lucrare mai mare realizată de Primăria municipiului Târgu-Mureş şi vrem pe această cale să-i mulţumim domnului primar şi echipei din Primărie, pentru modul în care se implică în problemele comunităţii”.

2


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Restricții de trafic de Revelion

Distribuie Primăria Târgu Mureș a publicat sâmbătă, 30 decembrie, pe pagina de Facebook, un anunț …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.