Maşini „fără stăpân”, în atenţia Poliţiei Locale Târgu-Mureş Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 221 Vizualizări

Maşini „fără stăpân”, în atenţia Poliţiei Locale Târgu-Mureş

1Conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş a anunţat miercuri, 6 aprilie, că în conformitate cu prevederile articolului 6, capitolul 2 din Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale precum şi a articolului 6 din Hotărârea Guvernului nr. 156/2003 referitoare la aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 421/2002, în vederea identificării deţinătorului legal al vehiculului, se aduce la cunoştinţă publică, lista cuprinzând autovehiculele fără stăpân staţionate de cel puţin un an pe domeniul public sau privat al municipalităţii, tabel care se afişează şi la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Astfel, au fost identificate pe domeniul public sau privat al municipiului Târgu-Mureş, autovehiculele cu următoarele caracteristici:

1

  1. BMW 316 I, culoare roşie, cu numărul de înmatriculare BUX 930, abandonat pe domeniul public, pe str. Doctor Cornel Ciugudean nr. 25 (carosabil).

2

  1. MITSUBISHI VALLEY, culoare albastră, cu numărul de înmatriculare MS-01-SIV, abandonat pe domeniul public, pe str.Transilvaniei nr. 45 (în parcare).

3

  1. FORD FIESTA, culoare mov, fără număr de înmatriculare, abandonat pe domeniul public, pe calea Sighişoarei nr. 3 ( în parcare).

„Precizăm că în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 156/2003, în situaţia în care vehiculul nu este revendicat de către deţinătorul legal şi ridicat de pe domeniul public sau privat al municipiului, după expirarea unui termen de 30 de zile de la data anunţului, prin dispoziţia primarului, autovehiculul va fi trecut în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, liber de orice sarcini, urmând a fi valorificat în condiţiile prevăzute de articolul 8 din Legea nr. 421/2002. În cazul în care nu se va da curs acestei  somaţii, vehiculele vor fi ridicate de pe domeniul public, iar eventuala restituire se va face conform articolului 15, alineat 2 din Hotărârea Guvernului nr. 156/2003, după achitarea unei amenzi contravenţionale de 2.000 lei şi a taxelor aferente ridicării şi depozitării vehiculelor”, a precizat Valentin-Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE