Share

Home / Primaria Targu Mures / Mobilier urban eco la Târgu-Mureş

Mobilier urban eco la Târgu-Mureş

eco 1Primăria municipului Târgu-Mureş este preocupată permanent pentru diversificarea, între altele, şi a mobilierului urban de pe raza oraşului. „Târgumureşenii doresc să fie racordaţi la ultimele tendinţe în ceea ce priveşte mobilierul urban al oraşului. În acest sens, recent, au fost achiziţionate mai multe coşuri de gunoi, executate din beton în formă cilindrică, îmbrăcat în mozaic şi care vor fi montate în zona centrală și în cartierele importante ale oraşului. Ne referim aici la un număr de 110 bucăţi, cu scrumieră şi fără scrumieră. Aceste modele de coşuri au o capacitate de 60 litri/bucată. Până în prezent, au fost montate în zona centrală a municipiului cât şi pe străzile adiacente 63 de bucăţi de coşuri de gunoi”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului. Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, ccoşurile de gunoi sunt realizate de către societatea Proelcons SRL.

eco 2

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spaţiu de închiriat la Gimnaziul „Ioan Vlăduțiu”

Pentru asigurarea unor activități comerciale benefice elevilor și cadrelor didactice, Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș …

Share
Share