Victorie concludentă pentru City’us care urcă pe locul 2 Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Victorie concludentă pentru City’us care urcă pe locul 2

futsalCampioana en-titre la fusal, City’us Târgu-Mureș a obținut marți seara o nouă victorie categorică și a urcat pe locul 2 în clasament. În etapa a XXIV-a a Ligii I, penultima pentru mureșeni înainte de finalul sezonului regulat, mureșenii au învins în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș cu 12-1 (5-1) formația KSE Târgu-Secuiesc, echipă care cedează rar la asemenea scoruri. Golurile mureșenilor au fost înscrise de C. Ribeiro (min. 2), Szöcs (6, 31, 38, 40), P. Ferreira (9, 30), F. Aguiar (9, 18, 29), Răducu (27), Tamás (39). Jocul a fost la discreția echipei mureșene, care a luat partida în serios și a jucat din primul până în ultimul minut la capacitate maximă. Victoria era importantă, dar și diferența cât mai mare de goluri era necesară, în eventualitatea în care s-ar ajunge la același punctaj cu Autobergamo Deva, cu care se află la egalitate perfectă în meciurile directe, victorie cu 5-2 pentru fiecare, obținute în deplasare. Szöcs Lászlo a fost cel mai eficient jucător, cu 4 goluri, urmat de Fabio Aguiar cu 3 goluri. De notat și golul juniorului Tamás Robert, introdus pe teren în finalul jocului, servit ideal de secundul-jucător Cosmin Gherman, care i-a oferit o pasă identică în ultimul minut și lui Szöcs, la marcarea ultimului gol al meciului.

Jocul a curs într-o singură direcție

Deși echipa din Târgu Secuiesc a fost deseori adversară dificilă pentru multe echipe, mureșenii au tranșat rapid soarta partidei și nu au slăbit ritmul până la final. Singura sincopă s-a produs în minutul 7, când imediat după 2-0 apărarea a avut un moment de neatenție speculat de oaspeți prin Saldise, care a înscris singurul gol al oaspeților. După pauză, la 1-5, oaspeții nu mai aveau nimic de pierdut și au scos portarul. Au avut câteva minute de posesie superioară, dar Lucian Nicușan l-a introdus pe secundul său ca înlocuitor al lui Carlao pentru faza ofensivă. Lucrurile au revenit la normal și mureșenii au controlat în continuare cu autoritate jocul. După ce Carlao a fost aproape de a înscrie din poartă în poartă, aceasta find goală, Răducu a reluat în minutul 27 seria golurilor din partea a doua după o intercepție, iar Aguiar aproape a împins mingea de la mijlocul terenului în poarta goală. Au urmat minute în care mureșenii au jucat și pentru public, reușin totodată să puncteze de câte ori au avut ocazia. După acest succes, City’us acumulează 56 de puncte, după 22 de jocuri și urcă pe locul secund, profitând de înfrângerea echipei din Deva la Timișoara, scor 0-1 cu Informatica, echipă pe care mureșenii o pot depăși în restanța de pe teren propriu, dar bănățenii au un joc mai puțin. În etapa viitoare, ultima pentru ei în sezonul regulat, târgumureșenii vor juca în deplasare, la Concordia Chiajna, marți, 12 aprilie, ora 15.00.

Echipa a început cu formula: Carlao- Ribeiro, Aguiar, Duque, Ferreira, iar pe parcurs au mai jucat Stoica, Szöcs, Covaci, Răducu, Gherman, Paulinho, Tamás, Țipău.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE