Cinci hoţi din locuinţe, arestaţi pentru 30 de zile Sighișoara
  • admin
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Cinci hoţi din locuinţe, arestaţi pentru 30 de zile

111Poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Sighişoara şi Postul de Poliţie Albeşti au desfăşurat miercuri, 6 aprilie, o acţiune cu efective mărite, pentru documentarea activității infracționale unui grup de persoane implicat în comiterea de furturi din locuințe și societăți comerciale.

În urma acţiunii, 13 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. „Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că nouă dintre persoanele în cauză sunt bănuite de furturi comise în perioada 2014 – 2016, în 11 dosare penale, înregistrate iniţial cu autor necunoscut. Poliţiştii au reuşit recuperarea a 63% din valoarea totală a prejudiciului de aproximativ 20.700 lei”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit acesteia, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea celor nouă persoane pentru 24 de ore. „În cursul zilei de ieri (miercuri, 6 aprilie – n.r.), pentru patru dintre bănuiţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighişoara a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar cinci dintre aceștia au fost prezentaţi instanţei care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile”, a menţionat inspector Andreea Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE