Home / Primaria Targu Mures / Municipiul Târgu-Mureş, ocolit de căpuşe

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Municipiul Târgu-Mureş, ocolit de căpuşe

111Specialiştii din cadrul Administraţiei Domeniului Public – Primăria Târgu-Mureş informează că imediat după desinsecţia efectuată pe domeniul privat al oraşului (scările şi subsolurile blocurilor de locuinţe), urmează campania de dezinsecţie/deratizare pe domeniul public al municipiului. „Din informaţiile pe care le deţinem, până în prezent la Târgu-Mureş nu au fost semnalate prezenţe ale căpuşelor. Şi pentru a nu avea surprize pe viitor, ca în fiecare an, vom purcede la dezinsecţia pe întreg domeniul public al oraşului. Din fericire, Târgu-Mureşul a fost ocolit de probleme cauzate de prezenţa căpuşelor, fiind printre puţinele oraşe din ţară care nu s-au confruntat cu astfel de probleme”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului municipiului Târgu-Mureş.

1 comentariu

  1. De ce atitea minciuni ! in Tg mures au fost si sint capuse …am simtit pe propria piele atit anii trecuti cit si acest sezon !Nu mai deznformati poulata, mai bine nu transmiteti asemena stiri ! Imi asum cele relatate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Târgu Mureș închiriază pășuni

Municipiul Târgu Mureș cu sediul în P-ţa Victoriei nr.3, telefon 0265-268330, interior 190, fax 0365- …