Home / Primaria Targu Mures / Staţionări neregulamentare pe domeniul public

Staţionări neregulamentare pe domeniul public

Distribuie

parcarePersonalul Biroului Siguranţă Rutieră al Poliţiei Locale Târgu-Mureş a constatat şi sancţionat, în perioada 21 martie – 3 aprilie 2016, un număr de 92 de fapte aflate sub incidenţa Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007 modificată, şi a Ordonanţei de Guvern nr. 195/2002 privind nerespectarea dispoziţiilor legale referitoare la oprire, staţionare, parcare, tonaj şi accesul interzis. „De asemenea, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local nr. 46/2008, şi împotriva a opt taximetrişti, aceştia fiind surprinşi staţionând neregulamentar la volanul taxiurilor, în staţii de autobuz sau parcări neamenajate în acest sens”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Când trecem la ora de vară

Distribuie România va trece de la ora de iarnă la ora de vară 2024. Această …

1 comentariu

  1. Ce performante aufacut domnule florea?,unde sa parchez daca nu au locuri?,astia sunt bani la veniturile primariei ,asa o sa te voteze si lumea dupa cum iti bati joc de ei de atatia ani.Pacat de oamenii aceia de pe strada ,ii puneti in niste posturi josnice,dar nu au ce face ,ca daca nu sunt eliminati ca multi altii.Marele aga al orasului se mandreste pe de o parte iar pe de alta anuleaza invitatii si precese verbale ca deh poate cine are informatia conduce ,dar pana cand ,amenintari si jigniri.Bai florio lasa primaria iar daca tot o vreai schimba tot iao de la zero,e mai rau ca in regimul comunist din fosta R.S.R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.