Home / Sport International / Irina Begu, învinsă de Angelique Kerber, în sferturile turneului WTA de la Charleston

Irina Begu, învinsă de Angelique Kerber, în sferturile turneului WTA de la Charleston

Distribuie

beguJucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă fără drept de apel de germanca Angelique Kerber, principala favorită, cu 6-2, 6-3, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), cu 687.900 dolari.

Begu (25 ani, 34 WTA) a acuzat o stare de oboseală după cele trei meciuri de câte trei seturi jucate săptămâna aceasta la Charleston și a cedat după o oră și 12 minute în fața numărului doi mondial, deținătoarea titlului la Charleston.

Irina a câștigat primul ghem al confruntării, dar apoi le-a pierdut pe următoarele trei, Kerber a mai reușit un break la 4-2, iar apoi a încheiat setul cu 6-2, în 35 de minute.

În setul secund, românca a avut 1-0 și 2-1, dar și-a pierdut serviciul al zero la scorul de 2-2, iar apoi Kerber nu a avut probleme în a câștiga setul, cu 6-3, și meciul.

Begu a făcut numeroase greșeli neforțate, raportul fiind de 35 la 9, în timp ce la mingile direct câștigătoare a fost de 23-18 pentru Irina.

Românca va primi un cec de 17.280 dolari și 100 de puncte WTA, iar meciul cu Angelique Kerber (28 ani) a fost un preambul al înfruntării dintre echipele României și Germaniei, în Fed Cup (16-17 aprilie, Cluj-Napoca).

Begu și Kerber erau la egalitate în privința meciurilor directe, 2-2, înaintea confruntării. Germanca a câștigat unul dintre meciuri chiar la Charleston, anul trecut, în sferturi, cu 7-6 (3), 7-6 (4). Și prima confruntare s-a încheiat tot cu victoria jucătoarei germane, în 2013, în turul al doilea la Indian Wells, cu 6-3, 6-2. Begu s-a impus în 2015, la Australian Open, în primul tur, cu 6-4, 0-6, 6-1, și la Roma, în turul al doilea, cu 6-3, 6-3.

Sursa Agerpres


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dansatori români la The World Games 2022 Birmingham, USA

Distribuie Potrivit unui anunt publicat pe pagina de Facebook a Federației Române de Dans Sportiv, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.