Home / Business / Business Foundation, finanţări de 4,38 milioane euro accesate în cercetare-dezvoltare, în 2016

Business Foundation, finanţări de 4,38 milioane euro accesate în cercetare-dezvoltare, în 2016

Distribuie

ctEntitățile medicale din județul Mureș au oportunitatea de a beneficia de linii de finanțare nerambursabile pentru proiecte de cercetare-dezvoltare și punerea în producție a rezultatelor cercetării, atât în unitățile proprii cât și pentru fabricația de dispozitive medicale în unități de producție.

Colaborarea cu Grupul de Consultanță Business Foundation este soluția în realizarea proiectelor de succes pentru activitățile de cercetare-dezvoltare din domeniul serviciilor medicale și a producției de dispozitive medicale. Datorită expertizei și experienței acumulate, rata de succes în accesarea finanțările pentru cercetare-dezvoltare în domeniul medical este maximă.

„Nu este vorba de noroc, ci de calitatea lucrărilor elaborate”

Astfel, în sesiunea de proiecte destinată finanțării investițiilor pentru departamentele de cercetare-dezvoltare ale întreprinderilor, sesiunea august 2015, la nivel național au fost selectate spre finanțare 12 proiecte. Două dintre aceste proiecte au fost realizate în colaborare cu experții Business Foundation: Cardio Med SRL fiind pe locul 1 și Galenus Medica SA pe locul 9 dintre proiectele câștigătoare.

Cardio Med SRL se regăsește și pe lista proiectelor finanțabile pentru „Atragerea de personal cu competente avansate din străinătate pentru consolidarea capacității de CD”, proiect realizat tot în colaborare cu experții de la Business Foundation. ”Nu este vorba de noroc în accesarea finanțărilor, ci de calitatea lucrărilor elaborate, care vin să sprijine un anumit tip de investiție ce e promovată de finanțator. Contează foarte mult modul de relaționare cu clientul și calitatea informațiilor care se introduc în proiect”, a precizat Konya Peter, managerul proiectelor Cardio Med SRL din partea Business Foundation, profesionist cu o experiență de 11 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile, din care de 10 ani la Business Foundation.

”Comunicarea și colaborarea strânsă cu responsabilul de proiect din partea beneficiarului, echipă formată din specialiști cu experiență, nu doar dintr-o singură persoană, ce au colaborat cu perseverența în baza unui plan riguros au contribuit la reușita accesării finanțării”, a declarat Ioana Cocan Hulpe, managerul de proiect al Business Foundation în cazul proiectului centrului medical Galenus Medica SA.

”Sunt foarte mulțumit de rezultate obținute de echipa mea, știu ce volum de muncă și ce experiență se ascunde în spatele acestor succese. Rețineți vă rog că s-a solicitat 443% din suma disponibilă de către 39 de proiecte, doar 12 fiind acceptate la finanțare”, a concluzionat Cristian Tălmăcean, directorul general al Business Foundation.

Noi sesiuni de depunere, în 2016

În anul 2016 vor fi deschise noi sesiuni de depunere de proiecte destinate domeniului medical, cu finanțare din fonduri europene, cum ar fi: finanțarea proiectelor de „Investiții pentru departamentele de CD ale întreprinderilor”, „Proiecte de investiții pentru instituții publice de CD/ universități”, „Proiect tehnologic inovativ”, ” Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, dar și din fonduri naționale de la Ministrul de Finanțe. Prin aceste sesiuni de proiecte se finanțează atât activitatea efectivă de cercetare cât și aplicarea în producție a activității de cercetare. Astfel, o idee rezultată din cercetare poate deveni un serviciu sau produs nou sau îmbunătățit.

Business Foundation oferă suportul necesar pentru elaborarea și realizarea proiectelor de cercetare-dezvoltare din domeniul medical prin echipa de profesioniști: manageri de proiect, specialişti în evaluarea întreprinderilor, analişti financiari şi de piaţă, specialişti în elaborarea cererilor de finanţare şi experţi în implementare de proiecte. Prin colaborarea cu Business Foundation, accesarea și încasarea de finanțări nerambursabile se realizează printr-o procedură performantă, unică în domeniul serviciilor de consultanță de acest tip., cu o rată foarte mare de succes.

Grupul de consultanță Business Foundation acționează în principal în Regiunea Centru prin birourile din județele Mureș, Sibiu și Brașov. Puteți intra în legătură cu Business Foundation accesând www.bfconsult.ro sau apelând la reprezentanții firmei: Cristian TĂLMĂCEAN – director general Mureș, Reka KANYADI – managing partner Brașov, Octavian VOINEA – managing partner Sibiu prin email: office@bfconsult.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.