Share

Home / Administratie / Dezbatere publică pe tema salubrizării, la Reghin

Dezbatere publică pe tema salubrizării, la Reghin

333În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările și completările ulterioare, Primarul Municipiului Reghin, propune spre dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului serviciului public de salubrizare a localităţilor din judeţul Mureş.

Dezbaterea publică va avea loc la sediul Primăriei municipiului Reghin, Sala de şedinţe, marţi, 12 aprilie, de la ora 11.00. „Luarea cuvântului se va face pe baza unei liste întocmite la deschiderea dezbaterii publice de către responsabilul cu societatea civilă iar timpul alocat este de cinci minute pentru fiecare solicitant. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ. Materialele informative se pot consulta la avizierul  Primăriei municipiului Reghin şi pe site-ul instituţiei, www.primariareghin.ro, la secţiunea „Transparenţa decizională”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Reghin.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandări preventive pentru conducătorii auto

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în perioada concediilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş vă readuce …

Share
Share