Home / Sanatate / Se caută medic specialist în radiologie şi imagistică medicală

Se caută medic specialist în radiologie şi imagistică medicală

777Spitalul Clinic Judeţean Mureş organizează concurs în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 869/2015 pentru ocuparea unui post temporar vacant de medic specialist în specialitatea radiologie și imagistică medicală la Laborator radiologie și imagistică medicală.

Postul este temporar vacant în perioada 1 aprilie 2016 – 31 decembrie 2016, iar dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele acte:

– cererea în care se menţionează postul pentru care doreşte să concureze ;

– copia de pe diploma de medic şi adeverinţa/certificat de confirmare în gradul profesional;

– copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs ;

– dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una dintre sancțiunile prevăzute la articolul 447 alineatul (1) litera e) sau f), la articolul 531 alineatul (1) litera d) ori e), respectiv la articolul 618 alin.(1) litera d) sau e) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, cu modificările și completările ulterioare,

– acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în anexa nr.3 la ordin ;

– cazierul judiciar ;

– certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează ;

– chitanţa de plată a taxei de concurs.

Taxa de înscriere la concurs este de 150 lei și se achită la casieria unității. «Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului. Înscrierile la concurs se fac în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în maximum   30 de zile lucrătoare de la publicarea anunțului dar nu mai devreme de 6 zile lucrătoare de la încheierea înscrierilor », a precizat dr. Dan Sîmpălean, managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul R.U.N.O.S., telefon 0771-762.014.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vaccinare din mașină, la Târgu Mureș

40 de persoane s-au vaccinat, venind cu mașina, în primele 60 de minute de la …