Share

Home / Social / Surpriză pentru copii romi din Valea Rece

Surpriză pentru copii romi din Valea Rece

romi 1Cu prilejul Zilei Internaţionale a Romilor, Claudiu Maior, consilierul primarului municipiului Târgu-Mureş a fost prezent vineri, 8 aprilie, în cartierul Valea Rece, pentru a împărţi rechizite şcolare copiilor de etnie romă.

Claudiu Maior a precizat că acest sprijin este acordat în semn de apreciere faţă de cetăţenii romi, care au înţeles că educaţia este cel mai bun mijloc de a reuşi în viaţă. Maior a mai afirmat că primarul municipiului Târgu-Mureş s-a implicat permanent în identificarea soluţiilor viabile care să ducă la integrarea ţiganilor în comunitatea tîrgumureşeană, în contextul în care în ultimii ani se vorbea la nivel naţional despre problema romilor.„Cu ocazia Zilei Internaţionale a Romilor, Primăria municipiului Târgu-Mureş oferă rechizite şcolare copiilor de etnie romă, pentru că până la urmă şcoala este cea care ne educă, iar mesajul meu către aceşti copii este acela că fără şcoală nu se poate face nimic în viaţă, a declarat Claudiu Maior.

romi 2

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pisică blocată în canal. Intervine ISU Mureș

În jurul orei 14.00, o pisică a rămas captivă într-un canal din Târgu Mureș, pe …

Share
Share