Home / Politic / Candidat surpriză pentru Primăria Sighişoara

Candidat surpriză pentru Primăria Sighişoara

Distribuie

111Delegaţia Biroului Executiv Judeţean al Partidului România Unită (PRU) Mureş a participat vineri, 1 aprilie, la constituirea filialei municipiului Sighişoara, prilej cu care a fost anunţat candidatul propriu pentru funcţia de primar al municipiului Sighişoara, la alegerile locale din 5 iunie 2016, în persoana lui Nicolae Poşta, liderul PRU Sighişoara.

Contactat de cotidianul Zi de Zi, Nicolae Poşta a precizat că este onorat de propunerea făcută de colegii de partid, respectiv de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Sighişoara. „Am luat această hotărâre, de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Sighişoara, din dorinţa de a realiza cât mai multe lucruri bune pentru sighişoreni, pe toate planurile. Eu sunt cunoscut ca interpret de muzică populară şi ca om de cultură, multă lume mă percepe ca fiind interpretul Nicu Poşta, cel care a realizat Festivalul Naţional de Folclor timp de zece ani, însă aş vrea să aduc la cunoştinţa publicului faptul că eu sunt absolvent a trei instituţii de învăţământ superior, respectiv Psihologie, Inginerie şi Muzică. De asemenea, am absolvit două masterate, în domeniul muzical şi în cel al sociologiei”, a declarat preşedintele PRU Sighişoara.

De asemenea, liderul PRU Sighişoara a dezvăluit şi câteva priorităţi din programul electoral propus alegătorilor. „Mă preocupă îmbunătăţirea proiectelor Sighişoarei, atât în plan social cât şi în plan cultural. De asemenea, intenţionez să încurajez micii întreprinzători, dar şi marii întreprinzători, prin realizarea de traininguri, workshop-uri, conferinţe, astfel încât investitorii să fie interesaţi de această zonă frumoasă a Ardealului. Un alt obiectiv pe care mi l-am propus este dezvoltarea turismului, fiind cunoscut faptul că Sighişoara este o perlă a Transilvaniei, o perlă a Europei. N-aş lăsa pe ultimul loc partea socială, pentru că având formarea în Psihologie şi Sociologie sunt foarte preocupat de faptul că foarte mulţi tineri au abandonat învăţământul sau se confruntă cu probleme sociale, de perspectivă şi de realizare a unei cariere profesionale. E nevoie de proiecte în acest sens pentru a le oferi o a doua şansă, dar am în vedere şi proiecte dedicate tinerilor cu performanţe deosebite la învăţătură, care ne reprezintă cu cinste Sighişoara. Trebuie puşi în valoare, trebuie apreciaţi, trebuie organizate întâlniri între ei şi publicul sighişorean şi cei merituoşi trebuie apreciaţi aşa cum se cuvine de administraţia locală”, a subliniat Nicolae Poşta.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Zi de Zi 20 de ani / Dreapta Unită susține Presa Liberă!

Distribuie Mi-a făcut mare plăcere să particip ieri la Gala aniversară a ziarului Zi de …

2 comentarii

  1. Nicu Prioripost, esti prea pregatit pentru Sighisoara!

  2. Ar fi culmea ca un rroman din Brateiu sa iasa primar in Sighisoara.Bai , eu nu stiu cum dar Sighisoara asta nu mai are oameni de anvergura care sa ia friiele orasului in mina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.