Share

Home / Social / Lucrări de deratizare şi dezinsecţie la Târgu-Mureş

Lucrări de deratizare şi dezinsecţie la Târgu-Mureş

111Conducerea societăţii Coral Impex SRL a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că în perioada 18-24 aprilie 2016, va executa lucrări de deratizare pe domeniu public şi lucrări de dezinsecţie pe domeniu public şi privat al municipiului Târgu-Mureş, “în baza contractului de concesiune nr. 313/13 septembrie 2011, încheiat între societate şi Primăria municipiului Târgu-Mureş”.

Potrivit comunicatului, perioada de execuţie a lucrărilor se poate prelungi „în funcţie de condiţiile meteo”, iar substanţele folosite pentru activitatea de dezinsecţie au ca substanţă activă Deltamethrin şi Triflumorone, iar pentru activitatea de deratizare se vor folosi raticide cu substanţa activă Brodifacoum. “Acestea sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele de toxicitate Xn şi Xi. Vă rugăm supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în contact direct cu raticidele şi pentru a preveni accidentele. În caz de ingerare, vă rugăm să vă prezentaţi imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu-Mureş. Cu scopul de a evita unele incidente neplăcute vă mai amintim că SC Coral Impex SRL este singura societate abilitată să presteze servicii de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie pe raza municipiului Târgu-Mureş pe domeniul public, la asociaţii de proprietari, gospodării individuale şi agenţi economici”, se menţionează în comunicatul de presă.

Share

1 comentariu

  1. Bun, de acord, dar va rugam sa puneti afis la intrarea in blocuri inainte (cu o zi), nu dupa ce ati facut deratizarea, si specificati ca cei cu probleme respiratorii si copiii mici sa nu stea in casa scarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Comerciant cercetat pentru că vindea încălțări contrafăcute!

Poliţiştii ludușeni au efectuat un control marți, 10 decembrie, pe raza oraşului Luduş, prilej cu …

Share
Share