Home / Timp liber / Seară metal cu Gothic la Reghin

Seară metal cu Gothic la Reghin

Distribuie

DSC_5308Clubul Danny’s Pub din Reghin a primit vineri seara vizita trupei Gothic care a susţinut un concert live în faţa fanilor. Gothic are în spate peste 20 de ani, peste 500 de concerte atât în țară cât și în străinatate, având peste 100 de apariții difuzate în emisiuni de specialitate pe posturile naționale de radio și televiziune, cât și articole și interviuri apărute în cele mai mari publicații din Europa. “Deja am trecut de 23 de ani de când trupa Gothic continuă să dăinuie. Lucruuile merg bine, avem multe cântări, suntem tot în underground, deoarece acest gem de muzică, metalul nu va fi niciodată mai în mainstram. Cu toate astea  lucrurile merg bine, lumea vine la concertele noastre. Din vechea componenţă am rămas doar eu, iar de 10 ani cu basistul Taly. Am ajuns la Reghin prin noul nostrum chitarist, Ovidiu Aveam sâmbătă concert la Sibiu, şi am zis să mai lipim încă un concert la Reghin, dat fiind că el este din Reghin. Ne-am simţit bine la Reghin, atmosfera a fost bună, sunetul ok”, ne-a declarat Alin Petruț, liderul trupei Gothic.

Plăcerea de cînta

Muzica celor de la Gothic este o combinație reușită de metal melodic cu elemente de black, gothic, new sau chiar heavy metal, cu excelente riffuri și solouri de chitară. Riffurile sacadate acordate jos sunt folosite cel mai des pentru a da greutate muzicii. Există două tipuri de voce: una growl – death metal și o a doua voce melodioasă. Soundul este în general orientat pe execuția chitaristică de mare clasă, care manifestă adevărata putere a trupei Gothic.  “Vom scoate un album nou, al patrulea în total al trupei Gothic. E foarte sofisticat din punct de vedere muzical, am lucrat foarte mult la el, mai avem de lucru şi credem că în final  va ieşi ceva tare fain. P’nă atunci avem concerte peste concerte, mergem înainte. Ceea ce ne motivează  este plăcerea de cînta, de a fi pe scenă, lucru care nu are preţ din punctulmeu de vedere”, a precizat Alin Petruţ.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.