Home / Sport International / Marius Copil, eliminat în semifinale la Napoli

Marius Copil, eliminat în semifinale la Napoli

Distribuie

copilMarius Copil (România, 199 ATP) a pierdut sâmbătă duelul pentru un loc în finala turneului Challenger de la Napoli, fiind învins de belgianul Arthur De Greef (206 ATP), scor 6-3, 6-2.

Meciul din semifinalele competiţiei dotate cu 42.500 de euro a durat o oră şi 2 minute, iar Copil nu i-a putut opune rezistenţă unui adversar poziţionat cu 7 locuri mai jos în ierarhia ATP. De Greef i-a neutralizat principala armă a arădeanului repede, în debutul fiecărei manşe.

Înfrângerea lui Copil nu este neapărat o mare supriză, având în vedere că belgianul era avantajat de suprafaţa de joc. Acesta este un specialist al jocului pe zgură şi îl mai învinsese pe Marius în singurul meci direct, scor 6-4, 7-5 în calificările de la Roland Garros 2013.

Graţie performanţei atinse la Napoli, Marius Copil va fi recompensat cu 33 de puncte ATP şi un cec în valoare de 2.130 de euro. Pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani urmează turneul ATP 250 de la Bucureşti, în perioada 18-24 aprilie.

Sursa: ProSport

 

De asemenea, verificati

Călăreții mureșeni pe podium la Concursul Internațional de Hipism

Distribuie După 3 zile petrecute la Hipodromul din Târgu Mureș, concursul de echitație cu probă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.