Share

Home / Business / Contract reziliat pentru lotul Târgu-Mureş – Ungheni

Contract reziliat pentru lotul Târgu-Mureş – Ungheni

111Unul din cele cinci loturi de pe Autostrada A3 Campia Turzii – Targu Mures, respectiv lotul Târgu-Mureş – Ungheni, a fost reziliat, la solicitarea constructorului, deoarece a trecut mai mult de un an de la semnarea contractului, perioadă în care Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) nu a emis ordinul de începere a lucrărilor, ca urmare a lipsei autorizaţiilor de construire, a unor avize şi a exproprierilor neefectuate la timp, informează hotnews.ro.
Contractul pentru lotul Târgu-Mureş – Ungheni plus drum de legătură (9,2 kilometri din care 4,7 kilometri drumul de legătură) a fost semnat cu asocierea Lemacons – Vega 93 – Arcada Company pentru aproximativ 180 milioane de lei, termenul de execuţie fiind de 12 luni de la ordinul de începere a lucrărilor. “Constructorul a solicitat reziliere. Încercăm să-l readucem în contract, să nu reziliem. Motivele sunt puerile. E un contract semnat de mai bine e un an. Motivul pentru care au cerut reziliere e că nu s-a dat ordinul de începere. Ordinul de începere este o etapă imediat ulterioară, dar care nu se poate da fără autorizaţia de construire”, spunea, în urmă cu o săptămână, Cătălin Homor, şeful CNADNR.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Branduri de top așteptate în noul mall Shopping City Târgu-Mureș

Cel mai nou centru comercial din portofoliul NEPI Rockastle, Shopping City Târgu-Mureș, va fi inaugurat, …

Share
Share