Share

Home / Business / Contract reziliat pentru lotul Târgu-Mureş – Ungheni

Contract reziliat pentru lotul Târgu-Mureş – Ungheni

111Unul din cele cinci loturi de pe Autostrada A3 Campia Turzii – Targu Mures, respectiv lotul Târgu-Mureş – Ungheni, a fost reziliat, la solicitarea constructorului, deoarece a trecut mai mult de un an de la semnarea contractului, perioadă în care Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) nu a emis ordinul de începere a lucrărilor, ca urmare a lipsei autorizaţiilor de construire, a unor avize şi a exproprierilor neefectuate la timp, informează hotnews.ro.
Contractul pentru lotul Târgu-Mureş – Ungheni plus drum de legătură (9,2 kilometri din care 4,7 kilometri drumul de legătură) a fost semnat cu asocierea Lemacons – Vega 93 – Arcada Company pentru aproximativ 180 milioane de lei, termenul de execuţie fiind de 12 luni de la ordinul de începere a lucrărilor. “Constructorul a solicitat reziliere. Încercăm să-l readucem în contract, să nu reziliem. Motivele sunt puerile. E un contract semnat de mai bine e un an. Motivul pentru care au cerut reziliere e că nu s-a dat ordinul de începere. Ordinul de începere este o etapă imediat ulterioară, dar care nu se poate da fără autorizaţia de construire”, spunea, în urmă cu o săptămână, Cătălin Homor, şeful CNADNR.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de poliţiştii de la Combaterea Delictelor Silvice

Poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor  Silvice, împreună cu …

Share
Share